Zlynčujte Sabinu Slonkovou!

Novinářka Sabina Slonková byla českým soudem odsouzena k pokutě. Dopustila se nanejvýš odporného zločinu - celému národu ukázala, s kým se stýkají lidi z okolí Václava Klause a po šikanování státními orgány si dovolila neprozradit svůj zdroj.

Sabina Slonkováwww.aktualne.cz

Sabina Slonková odmítla sdělit, jak získala záznam schůzky známého bolševika Miroslava Šloufa s kancléřem prezidenta republiky Jiřím Weiglem krátce před prezidentskou volbou v roce 2008. Státní zástupce uložil Slonkové pokutu i přesto, že právo na ochranu zdrojů zaručuje novinářům Listina základních práv a svobod i tiskový zákon.

V prezentaci celé kauzy však - jako je v ČR obvyklé - zanikla podstata celé věci. Díky Sabině Slonkové jsme se dozvěděli, s jakou lůzou a spodinou se scházejí nejbližší spolupracovníci prezidenta republiky! Jiří Weigl není běžnou soukromou osobou, není to např. učitelka ZŠ Aloise Jiráska v Dobromyšli Ludmila  Pomněnková, která šla po práci s kolegyní ze sborovny do místní cukrárny na kávu a větrník.

Pan Weigl je hradní kancléř, a navíc nyní společně s dalšími údajnými experty tvoří tým, který má tuto zemi vyvést z ekonomické krize!!! Bude se i o tomto radit s bolševiky? Půjde zas se soudruhem Šloufem na panáka? Proč nejde rovnou za Miroslavem Štěpánem nebo Miloušem Jakešem? Nebo může jít nějakého jiného shnilého bolševika exhumovat, kdyby mu to bylo málo!

Náš pan prezident, expert to na všechno (světová extratřída ekonomie, ekologie, politiky a práva, atd. atd.), se společně se svými tajemníky vyjadřuje ke všemu možnému, má na to také webové stránky. Proč tedy také neřekl, za jakým účelem poslal svého kancléře jednat s oním soudruhem? A o čem mluvili a co dojednali? Chceme to vědět! Je neuvěřitelné, že když jde o osobní prospěch politiků, o prachy a o koryta, tak se - levičák pravičák, soudruh nesoudruh, fašoun nefašoun, oheň voda - všechno spojí dohromady a táhne za jeden provaz.

Novináři mají povinnost informovat lidi o takovéto politické špíně (měli by informovat i o politické čistotě, leč té se nám nedostává) a Sabina Slonková plnila svou práci dobře. Tak dobře, že ji za to klepli u soudu pěkně přes prsty. Právě na základě práce takových novinářů se pak společnost rozhoduje, kdo je šmejd a kdo ne, koho volit a koho nevolit. To se levým i pravým papalášům zjevně nelíbí - a soudy jim v tom bohužel jdou ochotně na ruku.

PS: a není jen pokuta málo? Pověste ji vejš, ať se houpá, pověste ji vejš, ať má dost..!

Autor použil informace ČRO 1 - Radiožurnálu a serveru AKTUÁLNĚ.CZ.

Autor: Jan Borovička | pondělí 9.2.2009 9:09 | karma článku: 46,24 | přečteno: 14865x
  • Další články autora

Jan Borovička

Epigram "Vladimír a Livia"

13.8.2013 v 10:36 | Karma: 30,92

Jan Borovička

Kdo může za povodně?!

11.6.2013 v 8:08 | Karma: 42,92

Jan Borovička

Klausova opice zase perlí

10.6.2013 v 8:08 | Karma: 33,66