Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Shibumi

19. 2. 2009 12:16
Autor je mimo

Autor zde píše o ČSSD to co platí pro všechny politické strany, jenom chce z nějakého důvodu pošpinit pouze ČSSD. Autor chce být pouze zajímavý, ale zřejmě mu nedochází, že tímto způsobem jen dokazuje vlastní omezenost a podceňuje čtenáře, kteří umí také občas přemýšlet. Na toto ti pane autore skočí jen opravdu už náctiletí a také lidé, pro které se stalo stěžování si na všechno okolo sebe hlavním koníčkem. Pa

0 0
možnosti

Tonda K

19. 2. 2009 14:24
Re: Autor je mimo

Máte pravdu, že řeč je pouze o ČSSD, ale to snad proto, že pouze tato strana se odvolává na přání voličů a průzkumy  veřejného mínění. Realizovat nepopulární reformy zdravotnictví a důchodového pojištění se této straně za 8 let vlády nepodařilo a pokusy pravicové vlády sabotuje i nezákonnými způsoby (viz poplatky ve zdravotnictví). Porovnání omezenosti autorů nekomentuji nedopadlo by pro Vás nejlíp.

0 0
možnosti

Shibumi

19. 2. 2009 19:25
Re: Autor je mimo

Vy jste, ale plácálek. Zvedněte ten svůj pyšnej zadek od pc a zajeďte se podívat do nějaké okresní nemocnice na oddělení např. chirurgie jak pacientům pomohly poplatky. Vy myslím ještě ani netušíte co se s těmi poplatky opravdu děje, že?

Poplatky ano, ale na zlepšení podmínek a péče o pacienta, ne na to aby si vepříci ve vládě mohli místo bifteku dát kaviár a šampáňo. Tak přestaňte meditovat a běžte se podívat jak se opravdu žije obyčejným lidem vy moulo.

0 0
možnosti

Jan Borovička

19. 2. 2009 20:59
Re: Autor je mimo

A proč nebylo za ČSSD např. na léčbu lidí s RS? Zatímco léčíme pokašlávající simulanty? Léčba zdarma má být pro ty vážně nemocné - především !

0 0
možnosti

Shibumi

20. 2. 2009 11:21
Re: Autor je mimo

To, že léčíme pokašlávající simulanty je samozřejmě pravda, ale proč by to proboha měli odnášet i lidé, kteří jsou opravdu nemocní? Jestliže jsou mezi námi zloději, také přece netrestáme všechny zbývající slušné lidi. Jinak nechápu vaši zaujatost proti ČSSD, je to sice stejná banda jako ostatní strany, ale váš článek haní pouze ČSSD  a nemusím vám snad dokazovat co vše řekla ODS a další strany a byly to jen plané sliby. Nejste v žádném případě objektivní, jen si prostě přihříváte polívčičku na něčem co vám lidé jako vy budou baštit a vy se tak budete rozplývat nad svojí genialitou, která ovšem na druhé straně, kde lidé přemýšlí a nejsou jen stádo, bude pouhou snůškou nesmyslů zakomplexovaného pána.

0 0
možnosti

Jan Borovička

20. 2. 2009 22:09
Re: Autor je mimo

To je samozřejmě pravda, že článek je úzce zaměřený a je proto "neobjektivní" - ale vy nechápete, že takový blog je a může být, já nejsem novinář, já nemusím nic vyvažovat, jsem blogger. Kdybyste se podíval na mé další články, tak uvidíte, že kritizuji i jiné strany, konkrétně tedy všechny parlamentní! Tak jakápak zaujatost?

0 0
možnosti

filo

21. 2. 2009 11:34
Re: Autor je mimo

protože penízky šly na flintičky pro vojačky do Afganistánku, dibličku

0 0
možnosti

Jan Borovička

19. 2. 2009 20:56
Re: Autor je mimo

Pan Tonda zjevně správně pochopil, o čem článek je - na rozdíl od řady jiných... Díky! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.