Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sir Humprey VIII.

2. 1. 2011 19:37
žiješ v divným světě, feťáku

0 0
možnosti

Josef Kolář

17. 9. 2010 1:31
Smrt ve středu

Smrt ve středu je nepochybně zajímavá kniha. Existují lepší, ale přesto je velmi slušná. Po jejím přečtení si Hájka celkem vážím, zatímco Jakl je magor a Klause už taky nějakou dobu nemusím. Celkově si myslím, že by Hájkovi docela prospělo oddělit se od dvojice Jakl, Klaus.

0 0
možnosti

Jan Borovička

30. 9. 2010 21:01
Re: Smrt ve středu

Zdravím vás, já jsem si tu knihu rád přečetl. Rozhodně bych ji doporučil, i když ji nepovažuji za nic výjimečného.

0 0
možnosti

asas

3. 9. 2010 0:09
Taky vás neurazím ani nebudu zesměšňovat:

Celá Praha mluví o tom, že Jan Borovička je nadutý grafoman, už léta – třeba je, třeba není, mě to vůbec nevadí, já mám naduté grafomany ráda – že se mu říkalo blábolílek, to ne, to je tabu, to se nenapíše, z toho se sranda nedělá, na to se prostě nesmí sáhnout, to mi na tom vadí.

;-D

0 0
možnosti

Josef Kolář

17. 9. 2010 14:15
Re: Taky vás neurazím ani nebudu zesměšňovat:

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

Jan Borovička

25. 8. 2010 17:43
Fakt?

A to platí pro celou populaci? S pozdravem, John ;-D

0 0
možnosti

raymondchandler

25. 8. 2010 2:21
*

Pani Holubova ma mozek zdevastovany alkoholem. Presto je vyborna herecka. Ale to schizofrenici byvaji. Zajimalo by mne, v jake roli se v tom poradu zrovna citila ? A tvuj clanek, mily Lennone, je pomluva na druhou. Netestoval jsi nejakou houbu? Ujistuji te, ze chlap kolem sedesatky opravdu, ale opravdu, nema potrebu nekoho klatit, ale na to prijdes sam, casem;-D;-D;-D

0 0
možnosti

HansN

27. 8. 2010 13:27
Re: *

Věk 69 let na jeho celoživotní sexuální orientaci nic nemění. Kdyby svoji orientaci včas a otevřené přiznal tak by nebyl vydíratelným pro příslušníky cizích tajných služeb.Kdo ví, která ze služeb byla za odmítáním podpisu Lisabonské smlouvy.

0 0
možnosti

Lanta.2004

24. 8. 2010 15:57
Názor homosexuála

Mezi gay minoritou se o tom,že je Klaus homosexuál mluvilo už dávno před tím než se objevila Holubová na obrazovce.Holubová měla tedy pravdu v tom,že se o tom mezi homosexuály hodně mluví (nejen po Praze)a Hájek tedy neměl pravdu když jí kritizoval za nějaké osočování.Ona jen konstatovala fakt.

Nicméně zase nadruhou stranu ono se tak nějak mezi gayi mluví v tomhle směru o skoro každé celebritě či významném člověku,který pro tuhle domněku dává nějakou zámínku.A to Klaus dával vždy mírou vrchovatou svým pověstným zženštilým verbálním vyjadřováním,což  ovšem nemusí mít s jeho sex. orientací nic společného.

Každopádně za těmi údajnými aférami s letuškami a dalšími sexy blondýnkami vidím osobně jen jediné.Pochybuji,že k tomu u Klause někdy fyzicky došlo.Spíš si myslím,že šlo o promyšlenou mediální masáž  jak z Klause smýt to dilema u veřejnosti.Prostě se z Klause udělá nadsamec kolem kterého lítaj baby jak včely kolem medu a hned je nezpochybnitelným heterákem.

0 0
možnosti

Lanta.2004

24. 8. 2010 15:57
Re: Názor homosexuála

......o tom,že je homo já osobně pochybuju a i kdyby byl tak je to jen

jeho věc. Jen by se neměl tolik vměšovat do záležitostí jiných lidí.Jeho

útoky proti homosexuálům jsou dost trapné a podle mého i nedůstojné

jeho postavení.:-/

0 0
možnosti

hendrixx

24. 8. 2010 13:09
pan prezident Klaus...

....není homosexuál. Kamarádka vyprávěla, že ji při interview o ekonomických tématech na palubě vládního speciálu jemně hladil ruku a zasněně přitom hleděl do dáli. Nicméně chápu, že je z homosexuality podezírán, když se na Hradě obklopuje téměř výhradně samými homosexuály - Jakl, Hájek, Obchvat... ;-D

0 0
možnosti

PavelSvo

24. 8. 2010 15:17
Re: pan prezident Klaus...

Chování Klause odpovídá typickému chování tzv.egodystoního homosexuála. To je homosexuál, který nenávidí sám sebe i ostatní osoby stejně sexuální orientace a žije v neustále obavě, že bude odhalen. Typickým představitelem tohoto typu byl Jörg Haider. Ten se stylizoval do role křesťana s konzervativními hodnotami, který navenek odsuzuje homosexuální orientaci a hlavně homosexuální chování. Přitom ho sám s chutí praktikoval. Tyto zprávy byly také prý pomluvami. Ve Vídeňských klubech byl známý jak falešná pětka. Zemřel při autonehodě, když se vracel z gay klubu ke své krásné mladé manželce. Ony mediální aféry o milenkách Klause jsou tak stylizované, že je to až trapné. Navíc mi nějak chybí vyjádření paní Livie. A když už se pohybujeme v oblasti drbů, tak jeden tvrdí, že Klaus podepsal zákon o registrovaném partnerství až po intervenci Janise Sidovského a Pavla Vítka. Říká se, že mu ukázali jistě kompromitující fotografie z některých pražských gay klubů! Ale jak říkám je to jen drb.

0 0
možnosti

echo.3

24. 8. 2010 12:50
:-) :-))

0 0
možnosti

Glock Mark VIII.

24. 8. 2010 12:44
Tamta paní ...

... je ta paní, co leta chlastala první ligu a potom se o tom vyzpovídala v TV (Třináctá komnata)? 8-o

0 0
možnosti

Jan Borovička

24. 8. 2010 12:37
Dostal jsem mail:

Co kdybyse zkusil ridit se citatem v perexu? To, co Holoubkova provedla, je sproste sireni pomluvy a LEZ (snadno prokazatelna - staci najit jedineho prazaka, ktery tak nekona, to byste jako snad fyzik mel vedej, jde o gymnasialni logiku). Mno, a kdyz uz o tom tak pisu, vy lzete, resp. pisete nepravdiva tvrzeni zjevne take - lzive o nekom prohlasit, ze je nekym oznacovan, je (verbalni) utok. Navic se mu dost tezko brani, o to je sprostsi. Takze - co kdybyste prestal delat vedcum ostudu? Ja vim, ze mezi nimi jsou i slusni lide. Zatim zel spise bez ucty, tu si tento ulet nezaslouzi,Vladimir Cerny

0 0
možnosti

Jan Borovička

24. 8. 2010 12:41
Re: Dostal jsem mail:

Všimněte si: "stačí najít jediného Pražáka, který o tom nemluví, a je to LEŽ" ;-D;-D;-D

A pokud o někom řeknu, že je homosexuál, tak to není pomluva... Ovšem vysvětlujte to nějakým bigotním katolickým fanatikům, že :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.