Zákaz sáňkování a pekáčování v Praze

Tak  Hamáček zakazuje dětem sportovat nejen na horách, ale už i v Praze. Ten Petřín je typická ukázka papalášství.  

Hamáček veřejně vyhlásil, že na Petříně děti nesmí sportovat a poslal tam hlídku Městské policie, která  vyhnala z Petřína malé děti i s učitelkou. Když jsem to četl a viděl, nemohl  jsem tomu uvěřit. Místo aby policie zakročila proti mejdanu papalášů v Teplicích, vyhání ze zasněžených plání malé děti. Ta učitelka jen dětem smutně řekla, aby skončili s tou radostí a šli zase do tříd. To je asi bezpečnější,  nežli pobyt na zdravém vzduchu.

To ale ještě nic není. Přečetl jsem si seznam pražských lokalit, kde se nesmí sáňkovat, bobovat, pekáčovat a lyžovat a protopíši tento text.

Našel jsem něci neuvěřitelného:  to vše se nesmí dělat v Malešickém parku. Já tam bydlím a chodím tam na procházky. Každé odpoledne tam nyní takto sportují a mají radost deítky dětí, o víkendu snad stovky. To tam Hamáčku pošleš vodní děla, policajty se slzným plynem a nakonec i s gumovými projektily? Jsi ty vúbec člověk, že tohle děláš? Zanysli se, nejraději hlavou a okamžitě tohle zvěrstvi ukonči. Už takhle svýma řečna  a skutky nas..ráš lidi.,

Píšu tohle velmi rozčílen, nemohi uvěřit tomu, co si na nás naše milovaná strana a vláda všechno dovoluje. Prosím proto o shovívavost s gramatickými chybami a překlepy. Vztekem se mi klepou  ruce,, mozek mi naštěstí od Hamáčka ještě složí.

Přeji všem čtenářům dobrou noc. 

 

 

Autor: Boris Jedlička | úterý 9.2.2021 21:32 | karma článku: 30,48 | přečteno: 838x
  • Další články autora

Boris Jedlička

Sedm schodů k moci.

7.2.2024 v 19:19 | Karma: 19,22

Boris Jedlička

Zvoní, zvoní zrady zvon

31.10.2023 v 13:56 | Karma: 26,02