Úřednická byrokracie je nekonečná.

Tak jsem si myslel, že od vyhánění sáňkujících dětí z mateřské školy na Petříně  v zimě v době Covidu policajty  už nemůže úřední byrokracii nic překonat.

Ale jak hluboce jsem se mýlil, úřednická byrokracie  je opravdu nekonečná. 

Nevím, zdali jste četli na nebo viděli na Prima NEWS tuto událost.

Ženě, těsně před porodem, praskla plodová voda. Bylo to  v obci někde za Prahou,  sanitka by tam z Prahy jela cca 20 minut. Muž samozřejmě nelenil, nasedl do auta a vezl ženu do porodnice. Jel samozřejmě co nejrychleji, aby vše stihl. Chytla ho Policie ČR za rychlou jízdu. Když uviděli ve voze skoro svlečenou ženu těsně před porodem, tak samozřejmě se zapnutou sirénou provedli auto s rodičkou veškerou zácpou do porodnice  do Prahy. Smekám klobouk, k takovým účelům Policii máme a platíme si jí.  

Vše stihli, žena v pořádku porodila. 

Ale ejhle, kamera zaznamenala rychlou jízdu vozu ještě před jízdou s Policií ČR. A bdělá úřednice z magistrátu dala řidiči pokutu a snad i zákaz řízení na nějakou dobu.  Důvod rychlé jízdy, odvoz ženy s prasklou plodovou vodou neuznala, zjistila si, že žena  rodila až cca hodinu po příjezdu do porodnice. Takže podle ní bylo dost času na zavolání sanitky. Jak dopadlo odvolání, nevím. Pokud to někdo ví, prosím o informaci.

Já osobně jsem vezl ženu do porodnice dvakrát, naštěstí včas, nemusel jsem spěchat. Ale myslím, že každý muž, který by se octl v uvedené situaci, by se zachoval stejně. Já také. Ale nechápu tu úřednici, ta asi do porodnice nikdy nejela. Myslím, že jako žena by pro tuto situaci mohla mít více pochopení, stejně jako ho měli ti muži policisté.

  Pokud se někde mýlím, prosím o shovívavost a omlouvám se předem, mám vše jen z veřejně dostupných medií. Pokud má někdo lepší informace, prosím o jejich sdělení.  

Autor: Boris Jedlička | úterý 25.7.2023 8:37 | karma článku: 26,36 | přečteno: 635x
  • Další články autora

Boris Jedlička

Sedm schodů k moci.

7.2.2024 v 19:19 | Karma: 19,22

Boris Jedlička

Zvoní, zvoní zrady zvon

31.10.2023 v 13:56 | Karma: 26,02

Boris Jedlička

ePolicie ČR? ne Policie ČR.

24.7.2023 v 18:22 | Karma: 15,98