Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Roxanne, to je výzva! Bude první? Tak moc by chtěl...

Představte si jí. Kdo chce blondýnku, má ji mít. Nebo černovlásku? Co brunetka? Nebo dokonce zrzka? Proč ne? Představte si něhu, křehkost a lásku v jedné osobě. Andělskou tvář, drobnou postavu a jemnou péči. 

 

Nevím proč, ale ona mě neustále přitahuje. Když jsem ji tehdy uviděl a zjistil jakou hru s ní můžu hrát, zlákalo mě to a nemůžu přestat. Kolikrát jsem si říkal, že nepřijdu, že se zabavím nějakou prací a nebudu utrácet peníze..., nakonec se vždy přece jen osprchuju, vyberu z bankomatu příslušnou částku a s provinilým pohledem vstoupím do toho domu.

Ona už čeká, přesně v daný čas.

Poprvé, když jsem vstoupil, byl jsem ještě nezkušený muž, který ani nevěděl, co tady pohledává. Chtěl jsem si užít s nějakou šikovnou holčinou. Ale uviděl jsem perlu. Diamant mezi kamením. Jediný pohled a já byl ztracený.

Její jméno je láska.

Ne, jmenuje se Roxana. Jak se opravdu jmenuje, je mi úplně jedno, tohle jméno pro ni vymyslel anděl sám. Překrásná žena s dokonalým tělem.

Pravidla s Roxane jsou jiná. Jde o hru kdo z koho. Roxy není jen nejkrásnější ženou tohoto domu, ale i nejdražší. Každý, kdo se s ní chce vyspat, zaplatí částku, ze které se dělá mdlo. Teda, zatím každý zaplatil...

Abyste pochopili, Roxaně nemusí zaplatit jen ten, který ji dokáže přivést k orgazmu. Ano, jejím největším lákadlem je fakt, že ještě nikdy neprožila vyvrcholení. Pro muže je to velká výzva. Každý chce být její první a tím i jediný, který nemusí platit.

***

Při prvním "styku" s ní, jestli se to tak dá vůbec nazvat, jsem odcházel zahanben již po pěti minutách. Byly to opravdu drahé minuty.

Doma jsem začal studovat všemožné návody, jak uspokojit ženu. Budu to přece já, kdo tuhle krásku uspokojí jako první! Nejdřív jsem se musel naučit, neudělat se vždy, když se přede mnou svlékla. Její tělo bylo tak sexy, vonělo tělovým krémem a vždy, když jsem zuby sundával punčochu, jsem vytekl. Můj časový výkon se začal prodlužovat, ale nikdy jsem se ani náznakem nepřiblížil k zaplacené hodině.

Pilně jsem trénoval nad fotografiemi a videi milujících se žen. Ale když jsem přišel k Roxaně, ona zavřela dveře a začala se svlékat, tuhl jsem.

***

Myslím, že mě má ráda. Vždy se mile usměje, když si mě vede za ruku k sobě. K ostatním mužům (snažím se nepřipouštět si možnost, že jsou nějací jiní muži) se jistě nechová tak něžně. Moje umění jsem vypiloval do nejmenších detailů při nekonečně dlouhých hodinách sexu z jinými ženami.

Roxane jsem naučil cítit to "hezko", které jsem jí dával. Snažíme se, jenže její "hezčí hezko" je stále daleko. Její touha a vzrušení se vždy z ničeho nic vytratí. Už začíná být zklamaná, jakoby si přála, abych byl jejím prvním já. Jednou jsem dokonce viděl slzy, když jsem na noční stolek vyskládal všechny tisícovky.

Při téhle hře nejsou povoleny žádné erotické hračky, jen muž jako takový. Jeho ruce, prsty, nohy, jazyk, jeho mužství. Časem jsem vyzkoušel i bradu a nos. Všechno, všecičko se jí líbí, ale nestačí to. Hodina vždy uplyne a tak se prostě bezohledně udělám já a užiju si to, jak zákon káže. Za ty prachy přece neodejdu s boulí v kalhotách.

***

Když jsme se posledně loučili, při odchodu mne políbila. Líbání je zakázáno, bylo to naše malé tajemství. Zamiloval jsem se do toho stvoření, které mne učilo ty správné doteky a pohyby, ukazovala ta správná místa na těle.

Přál bych si, aby se mnou Roxana odešla. Já to budu, koho bude milovat, s kým odejde z toho vykřičeného domu. Roxy, moje malá, milá, jemná, něžná... mohl bych jí dávat nekonečně mnoho přívlastků.

***

Dnes vstupuju do baru sebevědomě. Mám vyzkoušenou úplně novou polohu a podle vzdechů, které mi posledně dopřála, tuším, že jsem opravdu blízko. Jahodové rty se usmějí a už jdeme spolu. Jsem si tak jistý, že jsem se dnes dlouho rozhodoval, jestli mám vůbec vyzvednout tučnou hotovost... opatrnost ale vyhrála.

Naše hodina začala. Než stačím zavřít dveře, přisává se na mě. Možná je i ona do mne zamilovaná, určitě jsem její nejlepší klient. Dnes se s tím nebudu mazlit.

Hrubě ji trhnu košilkou a ta padá roztrhaná k zemi. Stojí tu přede mnou nahá a mě už se zase napínají kalhoty. Sakra, vydrž to, chlape! Rozkazuju si. Zvednu ji do výše a odnáším na lůžko.

Oddaně leží a nechá vše v mé péči. Hladím jí nohy od kotníku až ke stehnům, přitom slastně vzdychá. Má ráda pevné stisky, žádné šimrání. Dotyky dlaní, ne prsty!, mám vyzkoušeno. Pak taje jako led. Nechci, aby na mě moc sahala, musím vydržet co nejdýl. Už ví, co bude následovat, můj jazyk ... Má to ráda, zdá se mi, že přitom je roztoužená nejvíc. Ano, už se začala projevovat hlasitěji. Rukama mi rve vlasy z hlavy. Tělo jak luk a nohy široce rozevřené. Mám tu všechno jako na dlani. Znám to zákoutí nazpaměť, každičký kousek.

Vzrušení se stupňuje, to už známe, ale vím, že ještě chvilku a může se opět ztratit, beru ty krásné dlouhé nohy a opřu si je o ramena. Klečím u ní ... Nečekám, až její slast poleví a pospíším si. Bude to trošku drsnější, ale neublížím jí. Nikdy bych jí neublížil...

Když s ní poprvé pohnu, pevně stiskne oči, nakrabatí čelo a vzdychne. Jdeme na to dobře. Teď skoro vykřikla. Kontroluju situaci, jestli to není bolestí, ale ne, ona se usmívá a plně se soustředí na své pocity.

Otevírá oči a souhlasně pokývá. Stáhne ramena, je připravená, ale trošku nejistá. Touží po orgazmu, stejně jako já. Za ta léta jí prošlo rukama už spoustu mužů a žádnému se to nepodařilo. Teď tu leží pode mnou a vzdychá a já tuším, že se jí to opravdu moc líbí. Pozoruju její nohy, chodidla má stočená, prsty u nohou pevně zkroucené. Takhle vzrušená ještě nebyla.

Vezme mé ruce a tlačí mi dlaně na svůj krk. Žádostivě se na mě dívá. Nechápu. Ucuknu rukama a ona je dává zpět na krk. Roztouženě dýchá a mačká moje dlaně na svoje hrdlo. Pokývá. Tázavě se ptám očima, ona znovu přitlačí, až cítím její tep. Pak hlasitě vzdychne. Zpříma se na mě dívá.

"Zmáčkni, mě!" Pak zavře oči a čeká.

To snad ne, mám ji škrtit?

Tak tohle se jí líbí?

Když ji stisknu, zapřede jako kotě. Je mi to proti srsti, vyloženě nesnáším násilí. Dál pokračuju v té hře a její vzrušení opravdu roste.

A já?

Opadám. Moje ruce ji svírají krk a ona slastně chroptí. Nekontroluje se a mačká mé dlaně víc a víc, až se bojím. Moje pýcha klesla, ale ona stejně pokračuje v pohybech, které jsem začal. V rukou mám křeče, ale ona se kroutí, vzdychá a hlasitě oddechuje. Cítím, že už bude? Pomůže si prsty ...

"ÓÓÓ...." je v rauši. Nohy se třesou a její tělo se napíná a uvolňuje a znovu napíná. Neskutečné! Klečím tu před ní a měl bych jásat. Ona se konečně udělala. Má orgazmus se mnou! Můj penis jen vyklouzl ven z jejího horka.

Zvítězil jsem.

Zvítězil?!!!

SKORO JSEM TU HOLKU UŠKRTIL!

Bože! Její dech je hlasitý a tělo nemůže přestat. Moje ruce pouští to něžné hrdlo. Nevěřícně se dívám na své roztřesené dlaně...

***

Automaticky počítám tisícovky na nočním stolku. Nepřemýšlím...

"Dnes poprvé nemusíš platit." Zezadu se ke mne přitiskla. "Děkuji."

Ano, dnes vlastně neplatím, dnes měla orgazmus ona, ne já. Tak dlouho jsem po tom toužil a teď, když mám skákat radostí a přemlouvat ji, ať odejde se mnou, nemůžu.

"Miláčku, těším se na příště..."

Ta slova mi jen projdou hlavou a vůbec nedorazí k mozku. Svírám balík tisícovek a vůbec nevím, co s nimi mám dnes udělat.

Jsou nějak navíc...

************

 

 

Autor: Bohunka Jakubcová | čtvrtek 5.7.2018 6:00 | karma článku: 11,57 | přečteno: 458x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Hrátky s "Déčkem"

Že nevíte co nebo kdo je "Déčko"? No já bych mohla vyprávět, ale radši se koukněte na autentické fotky. Bude to lepší. Lépe tak pochopíte co tajně dělám s "Déčkem". Na konci prozradím, co s ním netajně dělá můj manžel.

23.5.2021 v 5:00 | Karma: 18,18 | Přečteno: 536x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Chybí tam červená!

Miluju modrou, blankytně i tyrkysově modrou, i téměř černou modrou. Miluju žlutou a všechny její odstíny. A ve všech mých dílech je poznat, které barvy preferuji.

20.5.2021 v 5:00 | Karma: 9,38 | Přečteno: 174x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Slíbila jsi, že se neztratíš...A??? Marie Šípková...

Pamatuju si to jako dnes, jak si začala přemýšlet o přátelství na dálku. Je to doopravdické přátelství? Je! Co když...? Vyslovila jsi větu, která se nyní naplnila.

19.5.2021 v 19:52 | Karma: 21,00 | Přečteno: 478x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Potulka parkem opět v Telči

Já vím, už to tady bylo. Park, město okolí... Telč je všude kolem mě a tak ji občas vyfotím, abyste věděli, kde žiju. Dnes tedy fotky z parku, dokonce z míst, kam nikdo nechodí, zákoutí a pohled z parku ven dírkou

16.5.2021 v 5:00 | Karma: 6,06 | Přečteno: 88x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Brzdi!

"Nasedni," řekl a posadil mne vedle jako spolujezdce. Spolujezdkyni. Vypadal velmi distingovaně a kultivovaně, proč si nepřisednout? "Lásko," pošeptal mi a pak...

13.5.2021 v 5:00 | Karma: 14,87 | Přečteno: 382x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58,  aktualizováno  21:38

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Na čarodějnice padaly teplotní rekordy. Ve Žďáře od vatry vzplála tráva

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  21:28

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

  • Počet článků 348
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 606x
 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.