Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Nikoliv! Zmizely jen invektivy ad personam a lži! :-)

0 0
možnosti
TB

Jsme v 21.stoleti, vývoj jde dopředu, s tím samozřejmě souvisí i změny ve zdravotnictví. Místo tužky nebo psacího stroje máme počítače. Na všem se najdou mouchy, ale princip je správný. Kliknete třikrát myší a e-neschopenka je odeslaná, trvá to pár vteřin........ problém je u cizinců, ale jinak to funguje vcelku spolehlivě.

6 2
možnosti

Nikdo z lékařů by se nebránil elektronizaci, pokud by to ulehčovalo práci a pomáhalo lékařům i pacientům! Nic takového však se neděje! Nároky elektronizace jdou na vrub lékařů, i když jim práci ztěžují pro špatné IT programy! Přesto mnozí z vás dělají z lékařů hlupáky! Proč nesmí lékaři rozhodovat o léčbě svých pacientů? Proč způsob léčby určují úředníci VZP a nikoliv sami pacienti? Protože chceme zdravotní péči zadarmo a odmítáme svobodné, přirozené vztahy! :-)

1 0
možnosti
JK

Elektronická neschopenka je dobrá věc, protože nemocný člověk nemusí s neschopenkou jít k zaměstnavateli. Jen přijde domů, vytiskne ji a pošle mailem.

1 3
možnosti
JH

J77a52n 71H94a32r98v34a43n

9. 2. 2020 13:03

- a proč by ji tisknul, stačí přeposlat 8-o

2 2
možnosti
MV

Rozhazuje peníze jen proto, aby její stranu občané opět volili. A to mi vadí!

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=744889

Chova se stejne jako Babis. Nezustaval bych tedy s kritikou pouze u CSSD.

2 0
možnosti
Foto

Spokojení občané nechodí k volbám.

2 2
možnosti
Foto

I29v67a64n 82M77a58r59e98k

9. 2. 2020 8:22

Mám lékaře ORL ve dvanáct km vzdáleném městečku. Pokud mi dojdou léky, stačí mu zavolat a vzápětí mi na mobil dojde SMS s kódem na který mi v lékárně vydají potřebný lék. Pokud si pamatuji, byly zde před časem neskutečné nářky na elektronické recepty

Nezlobte se pane, ale nevěřím vám ani nynější "problémy" s el. neschopenkami. Pokud Vás někdo "plusuje", pak je to jen povinná soudružská soudržnost stejně orientovaných antibabišovců. . . A ono ani o nic jiného nejde,že? ;-(

11 3
možnosti
LH

Ivan Marek

S těmi léky na zavolání plně souhlasím.Vloni jsem přestavoval barák po rodičích a jelikož také občas potřebuju napsat léky, jezdil jsem 60 km ke svému lékaři.Jenže vedle soused má chalupu a od jara až do pozimu je tady a bydlí Hradci králové.A on mi právě toto poradil, že sám to také tak dělá.Do Hradce zavolá svému lékaři, on mu pošle SMS a ve zdejší lékarně si léky vyzvedne.Takže letošní rok to budu dělat také. Již jsem se před Vánocemi na to svého lékaře ptal a on mi řekl, že to mohu takto dělat také.

3 2
možnosti
JF

Zatímco posílání neschopenek poštou bylo asi zdarma.......

Mám lékaře v rodině a těmto steskům menšiny lékařů se vždy od srdce zasměje.

6 1
možnosti

Zasílání neschopenek na sociálku bylo bezplatné, pokud jste tam měl nějaké spojení, třebas sanitou, a pokud řidiči byli ochotní tuto maličkost dělat zadarmo! :-)

0 2
možnosti
LH

Odpověď na Vaši otázku...

Jak říkáte lidem, kteří si od vás nechají udělat odbornou práci, a pak ji odmítají zaplatit?..

Tak to jsou vážení podnikatelé.Vy neznáte hromadu podnikatelů, kteří svým dělníkům neplatí?Já jsem ve svém kapitalistickém životě poznal na vlastní kůži dva, manželka jednoho a hromada mých známých má také za 30 let vlády kapitalistů zkušenosti s těmito NEPLATIČI výplat.

A to si představte, že jsem pracoval ve firmě, která za 5 let 3x změnila název a nám dělníkům neplatila výplaty.Když jsme se ohrazovali, že chceme zaplatit, tak prý..ALE TO VÁM DLUŽÍ JINÁ FIRMA, MY NE.Přitom stejní majitelé, stejné výrobky, stejné stroje na kterých se tyto výrobky vyráběly a stejné budovy, akorát se vždycky předělal nový nápis na vchod do firmy.

Za komunistů nemyslitelné, aby dělníci nedostali výplatu, v dnešní kapitalistickém státě je to normální.

3 1
možnosti

Jenže my nežijeme ve skutečném kapitalismu! Václav Klaus nás uvedl do jakéhosi mafiánského pseudokapitalismu, když předal ekonomické otěže do rukou postkomunistů. A tito staronoví "pánové" soudruzi, kteří nás léta živili tím, jak kapitalisti jsou zlí, nám své představy dnes předvádějí naživo!

Pokud by totálně neabsentovala pravice u nás, tak nikdy nemohlo k tomuto vykořisťování dojít, protože by to ohlídaly zákony. My však máme postkomunistické hospodářství postavené na socialistickém, inženýrském novátorství bez svobodných, přirozených vztahů, bez morálních vztahů, a proto prožíváme ty zhůvěřilosti, jaké prožíváme! :-)

2 2
možnosti
Foto

Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě? Karma.

2 0
možnosti
LH

Co je složité na elektronické neschopence?

3 3
možnosti
MB

Nic nového objevit nelze. "Oni mají - My nemáme" ! Tedy přichází Levice a započne to napravovat. Komunisté se s tím ne xerou a rovnou ukradnou vše. Mazaní oranžoví říkají - Ty měj starosti a my zase užitky. Nic historicky netvoříme - regulujeme a přerozdělujeme. (Už i chuť s nájemným). S vyjímkou Střední třídy, zde k oloupení nikdo není ! Slabší daně neplatí - bohatí mají strop - mezinárodní řetězce optimalizaci a oligarchové se nechají dotovat ! Aby tedy bylo lépe - Střední třída mizí ..Hlavní znak Dobrotrusů = Nikdo nebádá = "A proč vlastně nemají, co je tou příčinou" ? ...

Já postavil svou "Byro slávu", jako Písař na vojně u psacího stroje. S nástupem PC jsem se mylně domníval. Kolega pravil - Žijeme "V papírovém státě" ! Já to fakt, bral jako nějakou dobu přechodnou. Vše se proměnilo v dobu Hojnou ! Je neuvěřitelné, že můj dědek si vystačil s tužkou a dobovou EET = Kniha - přijal - vydal. Dnes by vůbec neobstál ! Kdo chce prodávat maso, textil, čepovat pivo, nebo i být lékařem - Musí si zřídit Podpůrný štáb ! Právníka - sledovatele Vyhláškových změn, ajťáka na PC, certifikace a obsluhu systémů, sekretářku = V ordinaci pak nejlépe sedící vedle sestry. Teprve poté, je možno otevřít dveře se zvoláním - Další prosím ... :-)

2 2
možnosti
LH

Ale nemusí a vy to dobře víte, pokud má jen trochu solidní u tak má zákonné změny zadarmo a ruci firma..... A co mobil používáte? Jen že děda si bez něho taky vystacil....

1 3
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1080x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!