Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč jste pane doktore neotevřel pod svým posledním článkem diskuzi? Zbabělost, stud, či dokonce Vaše ,,habilitace" na dálk. diagnostikaRv Už perex to skoro nasvědčuje, o textu Vašeho článku ani nemluvě. Ode mne máte jedno veliké FUJ!!

3 1
možnosti
MK

R^R^R^ Vaše počítání nohou je Váš vrcholný matematický výkon?!! A s tím Vás pustili dělat doktora? Dle té diagnózy na dálku to byl velmi riskantní krok!!!

Škoda, že jste chyběl v hodinách etiky.

0 1
možnosti

Pane Šimku, nežiji v Česku, nejsu českým občanem a doposud jsem neměl žádného českého prezidenta.

Žiji v České republice, jsu občanem ČR a teď budu podruhé volit prezidenta České republiky.

1 0
možnosti
AR
VV

Uz se tesim na pristi vysvetleni pana jestepresidenta na ten jeho preklad toho anglickeho slovicka.

3 0
možnosti
MK

Rv Že zrovna Vás, pane Šimku zaujme nějaká švihlá exhibicionistka?!!! Určitě byste o tom nepsal, kdyby to byl protest vůči některému jinému kandidátovi; a nebo když, tak značně negativně. Ale že to je Zeman..... všechno se hodí, což?RvRvRv

5 2
možnosti
BD

On ji ten aktivismus asi živí vážený pane. A když nebude aktivní aktivistka, tak ji živit nebude. Viz její předchozí výstupy. A že by opravdu hrozil nepodmíněný trest je iluze.

6 3
možnosti
JN

A přitom by stačilo, kdybyste napsal, že nemáte rád Zemana.

5 2
možnosti
JR

J88a82r59a 38R34a69n48k

14. 1. 2018 22:46

To nestaci! Pak se budete ptat: a proc nemate rad nejzdravejsiho, nejsportovnejsiho, nejslusnejsiho a nejdiplomatictejsiho proruskeho presidenta?

4 3
možnosti
KP

Jedna křičí že je Zeman Putinova děvka, druhás si strká na protest do vaginy zmrzlé kuře, třetí křičí Bůh je veliký a naráží letadlem do amerického mrakodrapu, čtvrtýi s podobným výkřikem odpaluje dynamit na těle uprostřed davu nic netušících lidí.

Opravdu mevíte pane Mudr. Šimku, jco spojuje tyto excesy?

7 3
možnosti
Foto

Hm. Ta souvislost je jasná a podoba všech případů zjevná. Víte že venku je zima a kalkulačka zobrazuje číslice na displeji LED?

1 2
možnosti
RC

Myslim, ze ji neslo o nezvoleni Zemana. Jen to byl zpusob, jak se k nemu lehce a pod objektivy kamer dostat.

4 1
možnosti
  • Počet článků 638
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 1079x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!