Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J92a45n 74P63a92v90l92í96k

29. 10. 2017 14:38

Obávám se, že nastane období ohýbání páteře a lámání charakterů, k čemuž takto mentorsky a "vlastenecky" naivně nabádá i autor článku. Není omluvou, že si toho není vědom. Zastydlá blbost totiž omluvitelná není.

2 3
možnosti

Pane Pavlíku, je mi líto, ale asi neumíte číst. Já se ani před Babišem neohýbám. Moje sdělení tkví v tom, že český člověk se nakonec dokáže ubránit a nepotřebuje být předem pokakaný!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Abych odpověděl na titulkovou otázku:

Já z Babiše strach nemám a ani nemám důvod ho mít.

Mám pouze obavy, že opravdu vážný strach z AB by měla mít podstatná část jeho elektorátu.

5 2
možnosti
Foto

Tak tak. Aneb žádný strom neroste do nebe. Aneb čím výše kdo vyleze, tím do větší hloubky padá.

2 1
možnosti
VM

V11l58a98d44a 83M50u10s18i41l

29. 10. 2017 10:39

Na autorovi mne ponekud zarazi, ze misto predpokladaneho kolapsu lec. preventivni pece v okrajovych obcich se venuje politickym otazkam.

Na druhe strane u lidi zu ranku zdravotniku obeXcne pracujicich ve vetsich mestech je to jaksi normalni...

0 0
možnosti
RB

Promiňte, ale vy jste stále ještě nepochopili, že ano Babičovi nebylo ano Babišovi, nýbrž ne profláknutým stranám?

2 1
možnosti
VPS

A jaký je v tom, principiálně, rozdíl?

2 0
možnosti
MK

Karma jako hrom.

Obrázek o vrcholném vedení ČSSD si bohatě postačí udělat i z toho, jak reagovali po vyhlášení výsledků voleb. Zaorálek, místo toho, aby se prostě zachoval jako chlap a OKAMŽITĚ rezignoval, začal neúspěch svádět na Babiše a že prý ještě musí počkat do sjezdu. NEUVĚŘITELNÉ!!! Bohouš se snad ani neobjevil. Upřímně řečeno, divím se, že se jejich členská základna neozvala mnohem dříve a důrazněji.

7 6
možnosti
PV

Moudrý člověk by se zamyslel nad tím, proč 70% národa Babišovi nevěří !!

Moudrý člověk by si přečetl reakce zahraničního tisku a politiků !!

Bohužel - ti ostatní volí Babiše Rv

13 4
možnosti
PV

30% národa nepřesvědčí prostě nic - ani když to uvidí navlastní oči

https://www.youtube.com/watch?v=nB_Rvkl6Wrk

6 1
možnosti
Foto

Že nenajdete odvahu toto říct do očí lidem, na které zaklekl, zničil jim rodinný život, živnost a přivedl na mizinu? Že na to nebudete mít koule?

10 2
možnosti

zkuste. prosím, jeden příklad.

1 0
možnosti
Foto

Já se divím proč tady mnoho komentátorů, většinou samozřejmě voličů ANO, předhazuje ostatním stranám nestátvornost a já nevím co ještě. Přitom by stačilo, aby ANO řeklo že je připraveno vládnout bez Babiše a Faltýnka, aspoň do jejich očištění. A koaliční partneři by se našli jistě snadno a i velmi rychle. Takže máslo na hlavě má především někdo jiný.

A vláda s ANO by byla jistě natolik dokonalá, že by došlo k výraznému zrychlení práce justice a k tomu očištění by došlo brzo. A to i navzdory zdržovací taktice obviněných ;-).

14 2
možnosti
Foto

Jmenujte, prosím kdo by šel do vlády s ANO bez Babiše , Faltýnek do vlády nechce

2 0
možnosti

Pěkné a karma.

(zapomněl jste ještě na tajné spiknutí pana Babiše s Putinem - určitě pijí kukle společně)

2 8
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,82
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!