Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč jsou zadržovány moje diskusní příspěvky?

0 0
možnosti
JR

J74a81r70a 45R12a88n38k

1. 9. 2015 7:56

Dik za moudra slovaR^

0 0
možnosti

"Není jedinou racionální cestou kultivace těch, kteří k nám přicházejí?" - kolik desetiletí kultivujeme Romy?  Kolik to stojí daňové poplatníky? A výsledek?

0 0
možnosti

Proč chybí výsledek v kultivaci Romů? Protože cílem našich politiků není právě ta kultivace, ale přiživení se na této kultivaci. Proto té kultivace touto cestou nelze dosáhnout! Cestou nepřátelství a vzájemného zneužívání žádnou asimilaci neprovedeme!

0 0
možnosti
TJ

U příslovečného hosta v domě lze předpokládat, že na konci návštěvy odejde. Nemluvě o tom, že na začátku by mělo být pozvání.

Je ten, kdo nezaklepe na odemčené dveře, ale pro jistotu vleze dovnitř oknem, kdo počítá s tím, že ho od té chvíle budete živit a nikdy neodejde, je hostem?

0 0
možnosti

Imigrant není host. Imigrant je prosebník o pomoc. Host je dočasný, imigrant může být trvalý. Žebrák možná dostane almužnu, ale musí jít dál. Prosí-li imigrant o pomoc, musí nejdříve něco trvalého nabídnout, nabídnout, co umí. To snad i naši politici by měli vědět!

0 0
možnosti
AS

A94d37a90m 74S62t82a27v86a

31. 8. 2015 15:45

"...náš strach z nich je mnohem větší...."Autore, jako vždy si vymýšlíte názory nějaké menšiny, ano jsou to špatné názory, vskutku špatné, ale ani ne menšiny, nýbrž  naprosto bezvýznamné  skupiny, která ty názory dnes může volně publikovat a jen pár pomatenců s nimi operuje jako o bezmála národním  mínění.  Ani to násilí v Německu není tak horké, jak to media dělají a vy tomu podléháte.  Kriminální živly ve společnosti vždy byly, jsou, a žel budou. Ty ale zdaleka nejsou obrazem společnosti! Praštěte se do hlavy a uvažujte.

0 0
možnosti

Nějak si nerozumíme!

Věřím tomu, že těch ustrašených je menšina, ale jejich vibrace je strašidelná. Nelze nad tím jen mávnout rukou. A pravda je, že povědomí o řešení imigrace a inkulturalizace našimi politiky je minimální. A to je tím největším zdrojem strachů našich občanů. Víme také, jak jsme selhali v inkulturalizaci Romů.

http://bohumirsimek.blog.idnes.cz/c/475013/ceho-se-bojime-na-imigraci-nejvice.html

0 0
možnosti
Foto

Jedná se o davovou psychózu, kdy ten, který nevyrazí do Evropy trpí výčitkami, že je slaboch a zbabělec neschopný postarat se o svou rodinu. Zarazit to nejde, musí se počkat až to odezní. Mezitím tu bude na 2 miliony nových příživníků.

0 0
možnosti

A pak přijde další vlna - rodiče, děti, manželky a další příbuzní imigrantů.

0 0
možnosti
AS

Ale co když začnou střílet přivandrovalci jako prvni do nás? Tak mám jako spravný křesťan po nich za to házet chleba?A nebo mám morální pravo se bránit a ochránit svůj život,majetek ,víru a životní prostor?

Mám veliké obavy, že to skončí špatně a strašným krveproletím. V historii nikdy za posledních 1000 let nefungovalo soužití křesťanů s muslimy v jednom státě...Nikdy a vždy to skončilo válkou a vražděním...Bohužel se historie pořád opakuje...

1 0
možnosti

Myslím, že by nám stačilo striktně dodržovat naše zákony platné pro všechny. Pokud bude náš stát řádně fungovat, jsou naše obavy zbytečné. Samozřejmě nesmí naši politici korupčit s jejich bídou! Soužití křesťanů s muslimy nemusí být vražedné, pokud budeme všichni ctít naše zákony.

1 0
možnosti
JP

J29o22s43e62f 27P78o58t78r

31. 8. 2015 13:42

Stoprocentní pravda! Karma!

1 0
možnosti
OK

Kéž by bylo více takových moudrých R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,90
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!