Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

neřešitelnou situaci vtvořila vláda.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Nediskutujete ad rem! :-)

0 0
možnosti
PL

Dají se někde přečíst smazané příspěvky?

Nemažte mě prosím, Nic ve zlým, pouhá zvědavost a je to k tématu a nikoliv ad hominem ;-)

1 1
možnosti
PL

No tak né, no...

0 0
možnosti
Foto

No jo, Vy Vy jste to, pane doktore Šimku, rozhrábl"... Opravdu na úrovni. Nechtěl byste být ministrem zdravotnictví - když víte h jak na to. Po schopném ministrovi je

u nás permanentní sháňka. Zdravím. ;-DR^

0 0
možnosti

Dík za uznání! Jsem starý a na takovéto ambice jsem nikdy nepomýšlel, ani když jsem vysvětloval ve Zdravotnických novinách, jaký je rozdíl mezi pravicovou a levicovou politikou ve zdravotnictví. Všichni, se kterými jsem mluvil, jen ideologicky křičí svoje poučky, aniž by se zajímali o to, co jim chcete sdělit. Již dávno jsem to vzdal. Mám rozepsaný asi poslední článek na toto téma. Ostatně i zde na iDnes stačí vyslovit jméno a valí se pomluvy a nadávky.

Tento svět ujíždí mimo realitu ve všem, tedy i ve zdravotnictví. Žijeme ve virtuálním levičáckém světě. Vnímám, že v amorální levičácké společnosti se naše peníze ztrácí snáze. V současnosti vrcholí korupce a protekce, o které jsem psal před dvaceti lety, jako produktu levicové společnosti. Tento levičácký virtuální svět se šíří po celém světě. Potřebujeme velmi silnou osobnost, která vrátí naši virtuální společnost zpět na nohy do svobodných, přirozených vztahů.

V této podivné vládě bych nechtěl dělat ani putzflecka!

:-)

0 1
možnosti
JH

Mimořádně zábavné PŠM - politické školení mužstva:-)

8 1
možnosti

Já nemám čas, číst hloupé články. Některá jména blogerů ani neznám. :-)

0 0
možnosti

Kde berete ten čas číst žvásty? :-)

1 0
možnosti
Foto

Opravdu nevím kde žijete, ale asi žiju někde v nějaké bublině kde prakticky všichni všechno dodržují. Jezdím každý den po Praze a roušky spoustu lidí nosí i venku i když by vůbec nemuseli. Vzhledem k tomu, že je vše zavřené, tak je tu prakticky jak po vymření.

6 2
možnosti
Foto

A nepovídejte, tak proč nám vláda říká pravý opak a zhoršující se situaci svádí na nekázeň lidí? Před Vánocemi zavřeli restaurace s tím, že tam dochází k šíření, už to budou dva měsíce.......a nic. Situace se nezlepšuje, zavření se neprojevilo.

5 5
možnosti
JP

Rebelové jsou produktem nekompetentnosti a neschopnosti této vlády. V situacích, v jaké jsme se octli, je nejdůležitější důvěra vůči vládě, a ta je na stupni nula. K tomu samozřejmě přispívají konspirátoři a dezinformátoři, kteří mají v tomto zmatku hody. O Babišovi víme, že je to psychopat, mafián, zbabělec a křivák. O panu Blatném si mnozí mysleli, že je to slušný člověk. Tím horší je toto spojení dvou na pohled odlišných lidí a frustrace z toho vyplývající. Jediné, co mohou udělat pozitivního, je odstoupit.

2 4
možnosti

Blatný je už na odchodné, Roman Prymula je již v pohotovosti, ale Andrej Babiš, to je něco jako Donald Trump! :-)

0 3
možnosti
Foto

co to píšete za nesmysly, prezident Zeman, experident Klaus ani premiér Babiš nikoho covidem nenakazili a opatření dodržují.

4 7
možnosti
Foto

Exprezident dodržuje opatření!!;-D Slezte z toho kolotoče, Macku.:-/:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1080x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!