Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

něco ke čtení o zázemí "modroptactva" na jihu Čech, hlavně pro ty, kteří si minulost idealizují: https://www.respekt.cz/tydenik/2010/38/kmotr-z-panstvi-hluboka

1 0
možnosti
JP

J59a72n 37P87a66v43l78í14k

11. 2. 2021 14:17

V každé skupině je někdo nositelem role delta, v níž se vymezuje vůči roli alfa (tj. vedoucí skupiny), jíž by se rád ujal. Kuba je nyní ve funkci hejtmana ve světle manažerských schopností a výkonů Babiše nebo Blatného samozřejmě hvězda, za normální situace by tak nevyčníval. Má taky mediální podporu větší než kdokoliv z jeho kolegů. Nicméně mentálně patří do kruhu Klausových vyznavačů, což je asi nepřekonatelný stav na věky.

1 0
možnosti

Ano, patří mezi politiky ODS po eliminaci konzervativních členů ODS, kteří už většinou šli po politickém byznysu. Také si ušpinil ruce, ale včas zmizel v zákulisí. :-)

0 0
možnosti
VV

S clankem souhlas. Podle mne je Martin Kuba jednim z nejlepsich politiku ktere tato zeme ma. Pokud neni vubec nejlepsim.

0 0
možnosti

Nejlepší? V čem?

Respekt 5/2021,14-21

0 0
možnosti
LV

Když vidím, kdo se tu proti Kubovi vymezuje, říkám si, že by mu funkce předsedy ODS slušela a ODS by to prospělo.

1 1
možnosti
Foto

J98o59s59e81f 56B84á41r40t41a

11. 2. 2021 10:30

Taková poznámka: Jenom blbec si přeje slabou opozici. Nemám z té naši opozice radost.

0 0
možnosti

Dočkejme času jako husa klasu! :-)

0 0
možnosti
Foto

Dokud se ODS neomluví a nevyzpovídá za katastrofální devastaci ekonomiky a rozkradeni národního bohatství je pro jakoukoli normální seriózní demokratickou stranu nepřijatelná Rv

0 1
možnosti
Foto

J26a68n 44H62o31r82n68í11k

11. 2. 2021 23:59

Tak nejdřív by se měla omluvit KSČ, pak se můžem bavit o devadesátkách.

0 0
možnosti
Foto

Kuba je jeden z omylů ODS.

Populistický tlučhuba podobně jako Babiš. Nicméně ODS není ničí majetek ( na rozdíl od ANO) a i kdyby se stal předsedou s ANO b mu členové kolaborovat neumožnili.

Navíc ANO s ODS nebude mít dost mandátů.

0 2
možnosti
Foto

Lidé zapomínají, že tento pán už předsedou ODS byl, byť jen úřadujícím a v roce 2013 vůbec neprošel do Sněmovny, vykroužkován, stalo se to vůbec nějaké straně od roku 1989, že by předseda strany neprošel?

1 0
možnosti
JS

Vy jste byl svědkem vylévání vakcíny do kanálu?;-€

2 0
možnosti

Zdá se, že mojí zprávě nevěříte a domníváte se, že jde o poplašnou zprávu. A tak Vám položím otázku, co je lepší: Když budete vakcíny šetřit a aplikujete zbytek očkovací látky potřebnému člověku mladšímu osmdesáti let, budete vyhozen z práce. Když zbytek očkovaní látky vylejete do kanálu, nebudete vyhozen z práce. Co je pro Vás lepší? :-)

0 0
možnosti
JK

Mimochodem, stanovisko ODS je nepustit Rusy k dostavbě Dukovan. Až na Kubu, ten to má naopak. Kdyby se stal premiérem, zbývá už jen čekat, až někdo z jeho odpůrců najde v kafi novičok.

0 0
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1080x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!