Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Je to tu na blogu skutečně liberálně demokratické! Hned první příspěvek mi byl smazán a dostal jsem blokaci na 3h. Názor, co se soudruhům nehodí, je promptně označen za trolling🤣a smazán.

1 0
možnosti

Nejsou to Vaše stránky! :-)

0 0
možnosti
JP

21.1.2023 je na Václaváku další akce o které nemá šanci se veřejnost dozvědět. Bude asi mrznout a sněžit, ale přesto se tam sejde hromada lidí. Bylo by fajn, kdyby nás tentokrát bylo 200 tisíc.

0 0
možnosti
JP

konfrontován s realitou. V opačném případě doufám, že se tito soudruzi dožijí ovoce svých činů, a plně těchto svých plodů zakusí!

0 0
možnosti
IK

Opozice je také zodpovědná v debatách v parlamentu, přináší podněty, námitky, pracuje na kompromisu. Opozice je moc důležitá, protože je v podstatě kontrolou. Je dost udivující, jak si svou roli opozičního partnera ve vládě představoval a stvárnil pan Babiš. Debat a hlasování se neúčastnil (nebo všechno hned kategoricky odmítal a urážel). Samozřejmě je třeba takové chování hodnotit. Podle mne takový člověk vládou pohrdá a lidmi v této zemi též.

Co tedy v té politice chce?

Někdy je třeba dát šanci novým tvářím.

1 1
možnosti

Bureš prý do politiky nechtěl. Kdo ho k tomu tedy donutil? Kdo je jeho loutkovodič? Chová se divně. Takového prezidenta může někdo chtít? :-)

2 0
možnosti
Foto

Vážený pane autore, zaujal mne titulek vašeho blogu a se zájmem jsem si ho přečetl. Je to první blog a asi i poslední. Přečetl jsem si totiž, co o sobě píšete v perexu, a je to delší než tento příspěvek. Kdybych mohl, dám vám antikarmu. To ale nejde takže jenom Rv. Apropó nikdy jsem nebyl fanouškem Bureše a nikdy se nestanu fanouškem Pávka. Volit sice půjdu, ale do urny vhodím prázdnou obálku. Mimochodem víte o tom, že vysloužilého generála nebude volit ani nepřítel Sovětského svazu potažmo Ruska Michael Kocáb?

4 2
možnosti
Foto

:-)Autor se sice prohlašuje za demokrata. Ovšem s přívlastkem. Avšak všechny demokracie s jakýmikoli přívlastky se vždy zvrhly:-/

6 1
možnosti
DR

Na tenhle blog výborně pasuje jedna známá hláška z jedné ještě známější pohádky, viz "Pane králi, to už jsme slyšeli, mluv dál".

2 2
možnosti
JM

J72a23n 70M83a61r35e73k

17. 1. 2023 16:42

Všichni vy tam v Česku, všichni vy dím

At' je vám Petr neb Pavel

Prs měj kryt pancířem ocelovým

Tisícům útoků zavel..............

1 0
možnosti
JR

J93a82n 64R24á37ž

17. 1. 2023 16:23

Není na čestnost a pravdomluvnost:

,,Velký vliv na mé pozdější názory mělo léto roku 1968. Tehdy byli u nás na návštěvě přátelé ze Sovětského svazu. Právě na kontrastu mezi nimi na jedné straně a protisovětskými náladami na druhé mi otec srozumitelně k věku vysvětlil podstatu situace. Bylo účinnější než cokoli jiného a také trvalejší. A posměch ve škole ze strany spolužáků pro mou oblibu našich přátel mě v názoru tenkrát pouze utvrdil,”

To napsal generál Pavel v roce 1987 ve svém životopisu.

PS. Jen naprostý pitomec si může myslet, že volím Babiše! Jen odůvodňuji proč nemohu volit ani pana Pavla.

6 1
možnosti
Foto

Takhle podobně to psali všichni i nečlenové KSČ ve svém životopisu.Psal to i Babiš.Ten to myslel i vážně a proto podepsal spolupráci s StB. Prostě to byla taková doba. Jinak se mluvilo doma a jinak na veřejnosti. Tohle bych nikomu nezazlíval. Napsat pravdu co si myslím bylo o ústa.

4 2
možnosti
VF

Nejzábavnější je, jak zdejší žumpalistická, jedině správná, poučená a liberálně demokratická společnost zatracuje jednoho bývalého komouše a estébáka a glorifikuje ještě většího komouše, předsedu partajní buňky a převlíkače kabátů. Už kolují vtipy, že jeden byl estébák a ten druhej byl jeho velící důstojník. Fakt, za všechny prachy.

9 5
možnosti
JV

J68i55r49i 63V81r11a28b73e51c

17. 1. 2023 14:53

To je ale fakt jednoduché. Ten hrabáč Babiš "velká domů" lže furt až se práší . A ten druhý Peter Pavel se chová doposud jako gentleman.

6 1
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!