Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vaše analytické dedukce nemají chybu ! Jinými slovy řečeno, kdyby komunistu Filipa trefil šlak - konečně by KSČm zanikla ! Podobně s Bělobrádem - by\l by konec KDU ... Vidím to jinak, u komunistů se klidně mohou opřít i o rudou Skálu - nic se neděje již není nic k nabídnutí. Bělobrádek je i sympatický, nicméně kolaboroval s Babišem bez problémů, EET, nafta a hlavně předpodělanost odstupu z koalice se Starosty. Mj., ten výrok, že pes (jakkoliv oblíben) - chcípá je správný. Je vzděláním veterinář.

2 1
možnosti
Foto

Že bych viděl budoucnost v pravicových stranách, podporujících levicovou politiku EU? To raději ODS, která alespoň chápe pojem pravice.

2 1
možnosti
JB

J57a87n 15B88u88r72d65a

27. 10. 2017 16:11

EU není levicová.

0 0
možnosti
JR

J74a18n 39R84á32ž

27. 10. 2017 15:15

No, o politické rozvážnosti Bělobrádka moc nesvědčí to jeho nechutné prohlášení o smrti domácího zvířectva, když musí vědět, že naprostá většina venkovských příznivců Lidovců si doma hýčká své zvířecí miláčky. Odhaduji, že toto stálo Lidovce min. 3% hlasů, možná i víc.

PS. Pří svém vládním působení se mi "vládní" Lidovci naprosto znechutili, jak si s Babišem notovali v otázkách "zelené nafty", biopřísad do paliva a podpoře pěstování přírodu devastujících plodin.

2 0
možnosti

Jo, lidi jsou divní, a tak i zvěrolékař musí být opatrný! Musí vědět, že pes je pro některé lidi cennější než člověk...

:-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Proč si, proboha, myslíte, že konec Vojtěcha Filipa by byl koncem KSČM?

1 0
možnosti

Protože Vojtěch Filip je z vás nejchytřejší a před jeho rozvážností smekám klobouk.

1 0
možnosti
JH

J78i86ř42í 22H85o75r62á35k

27. 10. 2017 14:14

Je to normální, že se po prohraných volbách odstupuje a ne "dávájí se funkce k dispozici". Chybělo málo a lidovci by opět nebyli na politické mapě. Lidovci nejsou pravicovou konzervativní stranou, ale levicovou stranou zaměřenou na dotace do zemědělství a církvím a chození do kostela.

1 2
možnosti
JR

J57a37n 93R56á66ž

27. 10. 2017 15:36

"Dám svou funkci k dispozici" říká vždy ten, kdo ví, že si předem prolobuje, aby ho shromáždění delegátů ve funkci opět potvrdilo. V mých očích je to jednání, které s chlapským nemá nic společného! To Chovancovo prohlášení na výzvu k odstoupení "Nemám důvod, abych odstupoval" je mi sympatičtější!

PS. Zajímavé: Mně nesympatičtí Paroubek a Kalousek se po porážce zachovali jako chlapi a Bělobrádek, který mi byl zpočátku docela sympatický, se ukázal jako srab.

1 0
možnosti
JP

J50a89n 72P35a15v35l50í12k

27. 10. 2017 13:44

A co takhle kolaborace ve vládě, která vůbec neměla vzniknout (ČSSD, ANO, KDU-ČSL)?

3 1
možnosti

Spíše neměla možnost nevzniknout, pokud politici přijali vládní odpovědnost svěřenou jim voliči!

:-)

1 1
možnosti
JB

J73a80n 52B88u67r69i48a83n

27. 10. 2017 13:43

Tak já bych byl docela rád, kdyby lidovci vymetli Čunka. Sice má na zlínsku podporu, ale teď mě třeba dostal tím, že u voleb vůbec nebyl, protože trávil s rodinou dovolenou někde u moře.

0 4
možnosti

Dík za pozoruhodnou informaci. Ale právě jsme ho slyšeli, že není dobře, že Lidovci odmítají vládní odpovědnost.

:-)

0 1
možnosti
MZ

Toužíme? Kdo všechno, 15%?No já toužím po větší svobodě jednotlivce a větší odpovědnosti, jak se toto slučuje s EU a jak se EU slučuje s pravicí nevím. Když prakticky celý systém EU není postaven na ničem jiném, než na přerozdělování a finančním vydírání. Třeba mi autor prozradí. Dále by mě zajímala definice normálního vztahu k EU? To je nic nekritizovat, držet ústa a třepat se, kolik masa na kosti nám zůstane?

1 1
možnosti

Myslím si, že mnozí myslící lidé žízní v absenci konzervativní pravicové politiky. Půst byl příliš dlouhý a levičácké destrukce příliš živé. Souhlasím, že EU není postavena na nejlepších základech, že sociální inženýrství má zde svoji prioritu. Ale tím, že se budeme poklausovsku vylučovat z ovlivnění EU nic nezměníme! Musíme do evropského parlamentu dodat pravičáky, a pak si nebudeme stýskat!

Normální vztah k EU? To je vědomí, že bez EU směřujeme do náruče protektorátu jisté mocnosti. A chuť po protektorátu považuji za nenormální! Vaše představa "normálnosti" EU je vskutku komunistická, držet hubu a krok!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Parazit jako parazit. Nakonec Bělobrádek ani nečte to o čem pak ve sněmovně hlasuje ;-D

https://stoky.urza.cz/index.php?action=showdrop&DID=528

2 2
možnosti
JB

J55a41n 59B59u91r10i36a59n

27. 10. 2017 13:41

Myslíte, že ostatní poslanci jsou na tom jinak? Četl jste někdy zákony? Předpokládám, že jsou tvořeny odborníky a veterinář Bělobrádek se nejspíš vyzná v zemědělství, ale nejspíš nemá ani páru o jaderné fyzice či stavebnictví. A musí spoléhat jen na doporučení odborníků.

Co myslíte, že čte či píše takový Babiš? Za toho (narozdíl třeba od toho Bělobrádka) dělají všechnu komunikaci na síti jím najatí lidé.

0 0
možnosti
Foto

Podle mého za mírným propadem KDU-ČSL není nic jiného, než církevní restituce, které mnoho lidí nemůže strávit.

1 2
možnosti
TB

to určitě ne, voliči lidovců byli v drtivé většině církevním restitucím nakloněni....Chyba byla v tom rozchodu se STANem. Pokud Bělobrádek natočil volební spot, jak jsou s Gazdíkem nerozlučná skautská dvojka a vzápětí ho kvůli strachu, jestli se dostane do Parlamentu, kopne do někam a hodí ho přes palubu, tak takový politik není dobrý leader a není ho proč volit ;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,88
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!