Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34a40r56a 15R92a46n59k

27. 11. 2015 20:00

Diky za Vas blog, oaza klidu a miruR^

0 0
možnosti
VM

A že Vy svým pseudohumanismem podporujete skutečné teroristy a xenofoby,je v pořádku?V každé zemi posilují strany,které jsou konzervativní a protiimigrantské.Svoboda je zodpovědnost,ne anarchie.Evropa je ohrožena islamistickými fanatiky,a Vy máte tu drzost považovat lidi,co na to upozorňují za teroristy?Vy jste levičáci non plus ultra.Ani Zeman ani Konvička nejsou mými vzory,ale co předvádíte Vy,je ostuda.Proč nekritizujete,že levičácká TOP 09 chce změnit shromažďovací zákon.

0 1
možnosti

Nedovedu pochopit, proč někdo diskutuje, aniž by četl článek. Pak mne může neprávem považovat za pseudohumanistu, teroristu, xenofoba, levičáka, fanatika, odeesáka, topáka a nevímco, a jeho označení se proměňují v bezhlavé nadávky. Proč?

Proč je TOP 09 levicová?

1 0
možnosti
Foto

Jaká blažená lázeň pro mé oči, dík za rozumný hlas.

Občan, který ještě nerezignoval na používání mozku, může posoudit, jak to na Albertové probíhalo. Někteří se tu posměšně ptali: Jak by asi rozlišili příznivce Zemana od ostatních, třeba studentů? Tady máte odpověď:

TAKHLE!! A to je jen jedna z možností.

Jenže stále budou zarytí "tvůrci rozumu", kteří budou konstatování reality a ověřených faktů prohlašovat za manipulaci. Proč? Asi si nedokážou přiznat, že se pletou a dál budou halasně jiné obviňovat z hlouposti a setrvávat v bludech v představě a naději, že nikdo nepozná, jak jsou hloupí.

3 2
možnosti
SB

Pro mne je konstatováním reality to, že nějaká Merkel nám sem chce kýblovat přistěhovalce, nějaký Schwarzenberg jí v tom halasně vyjadřuje souhlas, nějaký Halík je nazývá slovy "naši muslimští bratři" a nějaký Zeman vyjadřuje zcela odlišné názory.

To je pro mne realita. To je pro mne to, co Vy nazýváte "konstatování reality a ověřených faktů". Nějaké novinářské kecy o ohrožení svobody slova nebo o tom, že ten či onen člověk je extrémista, na ty já kašlu.

3 4
možnosti
JT

A proc si myslite, ze Konvicka je extremista ? To uz je to, ze nechce nechat rozvratit svou zemi povazovano za extremismus ?

3 3
možnosti
SB

Proč si to pan autor myslí?

Protože mu to je takhle předkládáno k věření. Někteří lidé prostě zcela nevědomky přebírají oficiální propagandu a domnívají se, že ke svým názorům dospěli sami.

0 2
možnosti
SB

A ještě k tomu, že se bojíte návratu před listopad 1989: To už byste se rovnou mohl být třeba návratu před rok 1781 a vrácení nevolnictví, které v tom roce zrušil Josef II.

Historie se málokdy vrací a už vůbec ne po tak dlouhé době, jako uplynula od roku 1989. Mnohem častěji se stává, že lidé se bojí návratu minulých pořádků natolik, že svou pozornost zaměří pouze tímto jedním směrem, a tudíž si ani nevšimnou, že se to začíná bortit jiným způsobem. A přesně tohle nám hrozí nyní. 

Pokud jde o návrat před rok 1989, můžete klidně spát. Pokud jde o jiná nebezpečí, měl byste naopak být bdělý nikoli 24, nýbbrž přímo 25 hodin denně.

0 1
možnosti

Pokud uvažujeme o návratu nevolnictví, nic nového pod sluncem. Naši lékaři pracují v nesvobodném, nevolnickém režimu již léta.

Pokud uvažujeme o návratu před Listopad, pak si uvědomujeme, že všechny ty nejhorší komunistické praktiky byly přetaženy přes Listopad. Žijeme v divném kapitalismu. Mafiánském? Socialistickém? Divném!

A ta současná nebezpečí nejsou tak jednoduchá, jak to mnozí z vás vidíte!

0 0
možnosti
SB

I ldyž jsem Vám v zamyšlení omylem klikl karmu místo toho, abych otevřel diskusi (za což je rozumným lidem, uvažujícím vlastním mozkem, omlouvám), opět konstatuji, že z Vašeho příspěvku čiší Vaše tradiční papouškování oficiální ideologie a propagandy.

Evropa úpí a jde do kopřiv, ale oficiální propaganda bude až do posledního dechu přidělovat nazývat osobám, které nazývají věci pravými jmény, nálepku extrémistů. A takoví lidé jako Vy to budou až do posledního dechu  papouškovat a budou hledat chybu v těch údajných extrémistech a nikoli v naprosté servilnosti a bezmyšlenkovosti té oficiální propagandy.

1 1
možnosti

Doporučuji jediné: Blogy hloupých blogerů nečtu.

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,91
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!