Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv Z článku, i z mnohých diskutujících, je cítit "nezahojená křivda" příznivců spícího knížete. Jen pan Svoboda si zachoval jistý nadhled.

Nemusím prezidenta Zemana ve všem; k některým oceněným mohu mít výhrady, ale v běhu času je to nepodstatná epizoda.

I k jeho poněkud ne vždy diplomatickému výkonu funkce by se dalo něco připomenout, ale na druhé straně přímost v pojmenovávání jevů doma i ve světě je to, co ve snaze o politickou korektnost, mnohým politikům, ale i akademikům schází. Například za "islám" mu píši za jedna!

3 3
možnosti

Jsem velmi překvapen, jak mnoho lidí je ochotno jít ve šlápotách Zemana na rozdělování naší společnosti. Zemanovi přece nikdo nemůže vyčítat, že zvítězil ve volbách. Nikdo mu to snad ani nevyčítá. Přesto je zde dost dmychatelů Zemanem polarizovaných vášní. Proč? Zvítězil, tak je tam.

Ale co mu mnozí z nás vyčítají je to, že se již dávno nechová jako prezident nás všech! Národ nesjednocuje, ale dělí! Pak se nemůže divit, že mu visí rudé trenky nad hlavou, že lidé zdvihají nad svoji hlavu červené kartičky a že po něm házejí vajíčka. Ale on se diví! A mocensky pronásleduje ty, kteří mají jiný názor než on. Podivný demokrat! Demokrat po komunisticku! Teď, když máme, co jsme chtěli, držme hubu a krok!

2 3
možnosti
VM

V56l97a11d35a 20M53u36s89i13l

30. 10. 2015 11:44

ad   SAlavomikr  Benes...Vite onoi  preklepy v textech  psanych lekarem hodnotit jasko  neznalost  historie je krajně  nevkusne.Psani  blogu  je  zrejme   hoby venkovskeho lekare....

       Prezident  púred  prez. Zemanem take byli obklopeni svymi prateli, nic noveho pod  sluncem

0 0
možnosti
VH

Výborné.  Zejména předposlední odstavec.

3 1
možnosti
Foto

Hezky a výstižně napsané.

KARMA.

4 4
možnosti
JV

J35i19r68i 20V34r45a51b62e13c

30. 10. 2015 9:22

Ten nas hradnik ,kdyby byl aspon ten monarcha ,je to sedlacky prezident s nenavisti ceske inteligence.S takovym hradnikem to urcite  s CR nepujde dal.

Ale on ma za sebou KSCM a je pro10milionu spodnich obcanu.To je hlavni.

5 4
možnosti
JS

Prezidenta Havla jsem měl rád, ale také se nám měnil působením nemírného pití alkoholu a kouřením. Akorát možná neměl cukrovku. A také objížděl česká města a městečka, kde nám tvrdil, bude líp. A vyznamenával svoje kamarádíčky, stejně jako prezident Klaus a prezident Zeman. Pane Šimku, možná jste naivní, nebo jste si potřeboval zchladit žáhu na prezidentu Zemanovi. Proboha, moc je mocné afrodiazikum a nikomu se nevyhne. To byste měl jako lékař vědět.

3 1
možnosti
Foto

A to snad znamená, že je to kritikyprosté?

1 1
možnosti
SB

Když už chcete psát trapné blogy, tak byste měl mít alespoň nejelementárnější znalosti historie.

Jestliže ani nevíte, kolikátý František Josef nám vládl v letech 1848 až 1916, že to nebyl František Josef II., jak píšete, nýbrž František Josef I., tak jste zcela nezpůsobilý pro psaní jakýchkoli blogů.

Pro ostatní účastníky diskuse: Jestliže pan autor to dodatečně opraví, tak vězte, ž až na tento můj podnět. Původně tady doopravdy bylo František Josef II.

3 3
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 19,07
  • Průměrná čtenost 1075x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!