Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím R^, nicméně uvidíme?

V téhle době je těžký najít osobnost.

0 0
možnosti
PS

M.Thatcherová si přetáhla do vlády schopné chlapíky, se kterými 11 let úspěšně vládla. Ale to napovídám asi na špatném místě, takže jako bych nic nesdělil...

0 0
možnosti
DR

"...s čestnými, opravdovými sociálně demokratickými politiky s Tomášem Petříčkem v čele."

Jako humorná vložka přímo skvělé, blahopřeji. ;-D

2 2
možnosti
PS

A tak se sociálním demokratům po čtyřech letech půstu otevře prostor pro fungování normální ČSSD s čestnými, opravdovými sociálně demokratickými politiky s Tomášem Petříčkem v čele.

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770345

-----------------

Přesně stejné jsem zkopíroval s cílem optat se, co jako pan Petříček v životě dokázal, v čem byl úspěšný? Řídil snad několik roků středně velkou firmu, v níž dodnes zaměstnanci na něho s láskou vzpomínají? Respektuji Váš názor, usmívám se nad naivní přestavou pokračování ČSSD a je mi líto, že půjdou do kopru. Škoda, kde jsme mohli být, nebýt jejich průšvihů.

0 0
možnosti
Foto

Ta se už pohřbívá 20 let. Je to vidět, jak si vede v místních zastupitelstvech. Např. u nás mezi 27 zastupiteli není ani jeden za ČSSD, natož za KSČ(M).

2 0
možnosti
Foto

Těžko může ČSSD uspět, když velká část strany (celá pražská) dělá politiku TOP09.

4 1
možnosti
JP

J19i95r83i 54P88i31l56n81y

7. 5. 2021 9:31

A co Sobotka, Gross, nebo Paroubek? Já myslím, že v ČSSD se už stalo zvykem zvolit si do čela ty nejneschopnější hlupáky, aby je mafie v pozadí mohla dobře vodit. A netýká se to jen ČSSD.

2 0
možnosti

Nemyslím si, že klepete hřebíček na hlavičku! Tito premiéři byly vysoce rozdílní v podstatných věcech! Nehledě k tomu, že říci o někom, že je pouhá loutka někoho, zaslouží si sdělit loutkovodiče! :-)

1 0
možnosti
Foto

To jste přehnal. Na štěstí. Je dost těch, kdo ČSSD ještědají šanci. Znám je, měě spíš napadá, že TOPo9). Ale kdo ví?;-) Uvidíme.

0 2
možnosti

Jedovatou slinu neberu, a tak se jen ptám, čím jsem to podle Vás přehnal?

Mně samotného by mrzelo, pokud by ČSSD skončila nebo se proměnila v nové zemanovce.

Nepochopil jsem, co chcete říci o TOP 09.

I poslední výzkumy preferencí zatím mluví spíše o změně kurzu.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Je až neuvěřitelné, že ještě v roce 2013 při volbách do poslanecké sněmovny získala ČSSD nejvíce hlasů (20,45%).

Od té doby celá ČSSD opravdu velice poctivě pracuje - na své sebedestrukci. Po vnitrostranických bojích o moc, kdy parta kamarádů ze skupiny bývalých mladých sociálních demokratů (Hamáček, Dolínek, Poche a spol.) odstranili starší generaci spolustraníků a "zprivatizovali" partaj, ukázalo nové vedení strany, že z předmětu "technologie moci" by nedostali ani čtyřku, ovšem z "arogance moci" by měli všichni za jedna.

Skutečnou cestu do pekla ale začala tato parta v roce 2017, kdy slibovala voličům, že s Babišem rozhodně nikdy nebude spoluvládnout, ovšem nakonec za 5 ministerských křesel svůj elektorát zradila. Samotnou účastí nezkušených amatérů ve vládě (zejména Maláčové nebo Hamáčka) jen ztrácela ČSSD sympatie zbylých voličů. Také další fragmentace strany při nedávné předsednické volbě stranu znamená její oslabení. Kauza Vrbětice už je asi jen jakousi labutí písní kdysi úspěšné strany (i když bůhví, čím nás ještě do voleb Hamáček a jeho stranický jazzband překvapí).

S autorem se názorově rozcházím jen v jedné věci - ČSSD určitě bude muset na opětovném získání důvěry pracovat více než jen 4 roky.

6 0
možnosti
AT

Zase na druhou stranu

se zánikem této strany ČSSD, která byla za vlády ideologie a totality KSČ také členkou národní fronty, také Český národ a lid získá větší pocit očisty. Čas je jen jedna z nejspravedlivějších veličin, která i se stranou KSČM jednou a provždy SKONCUJE.

1 2
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1080x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!