Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravicoví voliči se opět mohou začít těšit na lepší časy. Až ODS vyhraje parlamentní volby a Fiala bude premiérem, v českém zdravotnictví se opět začne ale opravdu výrazně šetřit - neboť budou opět zavedeny osvědčené poplatky u lékaře (Julínkovné a Cikrtné).

0 0
možnosti

Možná, že budete mít pravdu, ale já bych si spíše typnul, že ještě dvě volební období se ODS k moci nedostane a Petr Fiala premiérem nebude. Ale samozřejmě, že až se očistí od korupčíků, stanou se vítěznou stranou, ale to je ještě daleko a proto budoucí premiér zatím zůstal v zákrytu.

1 0
možnosti
Foto

Jednorožci jsou pohádkové, koním podobné bytosti, kterým z čela vyrůstá dlouhý zakroucený roh. Živí se duhou, ale mohou přežít i roky bez jídla. Utáhnou ohromné náklady, aniž by se unavili. A jejich prdy voní jako čerstvě natrhané fialky, což činí jízdu ve voze za nimi obzvláště příjemnou.

Z těchto důvodů jsou jednorožci zcela ideálními užitkovými zvířaty a klíčem k vylepšení prosperity lidské společnosti.

Teď chcete jistě namítnout, že tento argument je chybný, protože jednorožci ve skutečnosti neexistují. To by mohlo být zásadní chybou v tvrzení, že jsou užiteční, pokud by to byla pravda.

Naštěstí lze existenci jednorožců snadno prokázat. Zavřete oči. Pak si představte jednorožce. Ten, kterého vidím já, je bílý a vznešený a obklopuje ho duha. Vaše vize může být trochu jiná, ale není pochyb, že když se řekne „jednorožec“, tak obraz ve vaší mysli bude celkem blízko tomu, co si představuji já. Takže jednorožci existují a důkazem je, že máme sdílenou koncepci toho, jak by měli vypadat.

http://www.mises.cz/clanky/stat-jednorozcu-1951.aspx

0 0
možnosti
Foto

Asi jste to přesně definoval. Pravicový volič, který je proevropský, si těžko mezi těmito stranami vybere. A ostatní maličké pidistrany nestojí za řeč. Bude to těžká volba.

1 0
možnosti
DM

Opravdu pravicovy volic, ktery je zaroven pro federalizaci ve stylu EU, je oxymoron. Volic je bud pravicovy, a pak musi jednoznacne soucasnou socialistickou podobu EU a jeji jeste vetsi integraci odmitat, v opacnem pripade je to volic levicovy, ktery sam sebe zatim jeste nepochopil, a zije v omylu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 19,07
  • Průměrná čtenost 1075x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!