Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

"Zpravodajství České televize je pro mne tak přínosné, že většinou nesleduji informace na jiných televizích."

Podle toho to taky tak vypadá.

A vynikající Moravec? Tak to jste mě dostal, díky za víkendové pobavení. ;-DR^

Souhlasit se dá leda s názorem na Daniela Stacha, tam je to bez debat.

2 1
možnosti

:-) Děkuji všem, kteří si uvědomují nutnost zachování svobody slova pro veřejnoprávní Českou televizi v zájmu zachování naší svobody a naší demokracie! :-)

1 0
možnosti
Foto

Musím vás pochválit za stylisticky čistý blog.

0 0
možnosti
Foto

J31o45s82e91f 44B83á21r25t22a

26. 3. 2021 13:43

Už jsem tady psal, že vzhledem k nestravitelným informacím na čt jsem začal sledovat slovenskou televizi. Ale nějak se nedokáži zorientovat. Vůbec neříkají co si mám myslet. A k tomu Moravcovi - prospělo by střídání, jeden týden on, druhý třeba Bobošíková. Ony by se ty názory vyprofilovaly.

2 3
možnosti

Vy se chcete vzdát svobody a demokracie? :-)

0 0
možnosti
Foto

J83a28n 79N16o19v17a98k

26. 3. 2021 12:44

Když jsem začínal číst, čekal jsem, kdy z toho vypadne ta pointa která postaví článek do roviny docela kvalitního humoru, protože jsem se tláskal, až jsem se za břicho popadal ;-D;-D Až ke konci mi došlo, že to pan myslí vážně! V toto případě se jedná pravděpodobně o velmi vážný stav způsobený dlouhodobým užíváním omamných a psychotropních látek. Žádné jiné stanovisko k uvedenému textu nelze připojit.

7 2
možnosti
Foto

Teda na tohle ale muselo padnout indulony...8-o

4 1
možnosti

Zdá se, že s tím máte své zkušenosti.:-)

1 1
možnosti
ZK

Svatá prostoto!!!!;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Zdá se, že poněkud přeexponovaný článek se neminul účinkem. Koblihy tady vřískají, až uši zaléhají.;-D

7 4
možnosti
JB

Tak nějak jsem si vzpomněl na velice "slavný" hit Josefa Laufera o tom agentovi, co vyhodil do vzduchu tu štvavou vysílačku. Váš text má podobnou hodnotu.

3 5
možnosti
LB

L63i18b30o97r 77B57í29l13e49k

26. 3. 2021 18:21

To bylo o kapitánovi Minaříkovi, dodnes se asi Pepíkovi s covidem o tom zdá

0 0
možnosti
JJ

J19i33ř28í 16J67o72n78á33š

26. 3. 2021 10:04

Pane Bože,Ty to vidíš a nic?Pan autor snad upadl na hlavu.Ale jako ironie-skvělé!Ale jestli ne,tak,proboha,pomozte panu Šimkovi,ať se v tom lezení do pozadí pana Dvořáka neudusí!!!Fuj,to by byla ošklivá smrt...;-DRv

4 2
možnosti
ZZ

Kdepak - ten už je neléčitelný !!!

;-D;-D;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,88
  • Průměrná čtenost 1080x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!