Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Odsuzovat Remka za to, že neznal české výrazy pro ruské termíny v době, kdy prostě příslušná česká slova ani neexistovala nesvědčí o nadhledu pisatele. Zaměstnanci současných zahraničních firem, kde se hovoří anglicky, mají i dnes problémy vysvětlit náplň své práce česky.

0 0
možnosti
JR

J95a98n 32R22á88ž

31. 10. 2013 12:39

O Sobotkově povaze mohou dost vyprávět zakládající členové ČSSD ve Vyškově,jak je mladý sociální demokrat Sobotka podrazil, když převzal moc v okresní organizaci, aby se dostal na volitelné místo na kandidátce. A o tom,co udělali se Špidlou Zemanovi při prezidentské volbě, ani nemluvě.. Nedělám si iluzi o nějaké "čestnosti" politiků, ale Sobotka se vždy, když o něco jde ukazuje, že je pěkný křivák. Ale ukázalo se,že v ČSSD jsou i větší!

5 3
možnosti
DR

Dejme mu šanci možná se už našel. Ono s těmi vůdčími typy je to dost problematické, jak jsme se sami přesvědčili a možná i přesvědčíme. A že vedle sebe nemá čestnou vůdčí osobnost, na kterou by se spolehl, možná není pravda. Já ji vidím v Dienstbierovi.

3 3
možnosti
MK

Smutné je, že si to myslíte pouze proto, že to napsal nějaký pan Pečinka. Jste jako nějaká prostá babka z vesnice uvažující způsobem "psali to v novinách, tak je to přece pravda!" :-)

4 0
možnosti
DK

Škoda, že jste tento článek nezveřejnila před volbami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik