Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60i44ř10í 32K90i26n48d62l

30. 10. 2021 10:10

Říká-li ředitel u nás největší nemocnice v Českém rozhlase – v Motole – Miloslav Ludvík, že mají léků na covid dostatek, ale že se nepoužívají, není to úplně absurdní? Říká, že pokud obvodní lékař zjistí, že osoba má covid, stačí ji poslat do nemocnice. Zde dostane kapačku ve které je léčivý příspěvek a chvilku si poleží a jde téhož dne domu. Jenže očkování je obrovský kšeft pro farmaceutické firmy, a medicínské firmy a i pro nemocnice. Platby pojišťoven za lůžko JIP jsou daleko vyšší a přirozená motivace je zvyšovat si zisk. Čím více pacientů s covidem na JIP, tím jsou větší zisky pro nemocnice. Jak jednoduché.

1 0
možnosti

Jsem překvapen, že to nefunguje! Po průkazu PCR testem by měl mít každý nárok na infuzi protilátek! Je to drahé, ale mnohem levnější než hospitalizace na ARO! Nechápu, jak to mohlo být utajeno před některými praktickými lékaři! Sám jsem se s tím seznámil přes vzdělávací pořady ČT! :-)

0 0
možnosti

Doktor se potřebuje vzdělávat v popularizačních šotech ČT ?

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Vždyť nikdo nic netajil.

Holt musíte dávat pozor, když někdo něco říká nebo píše. Pak se nebudete podivovat, že nic nevíte. S tím, že by vláda vysílala extra posly spešl pro Vás, abyste byla v obraze, počítat nemůžete.

9 0
možnosti

Problém je pouze v tom že nejen naši epidemiologové, ale ani ti mezinárodní se dosud v této problematice neshodli.

;-)

1 0
možnosti

A co léky na blbost?

3 2
možnosti

P21e12t52r 71B30u11r65i58a40n

29. 10. 2021 21:13

Ty ber, zdraví máš jen jedno.

7 0
možnosti

Píšete totální nesmysly.....o lécích se ví a pokud jsou indikovány, tak jsou pacientům podány.... než tu začnete někoho vulgárně napadat, tak byste si o tom měla něco zjistit!

12 3
možnosti
Foto

Takže paní lže o tom co ji sdělila úřednice z kovidové linky ?

Já si myslím, že vy prostě nepřipustíte možnost, že určité informace jsou zatajovány, ať už úmyslně, nebo neúmyslně.

6 1
možnosti

Slovo silného kalibru, který jste použila, bych použila ve vztahu k faktu, že vláda nás dále vydírá - nutí i ty s přirozenou imunitou do vakcinace, která přináší další infikované po očkování a další vedl. účinky vakcín; nikoli kvůli zdraví občanů, ale kvůli tomu, aby se někdo mohl "vytahovat" - vidíte, jak mě lidi poslechli, jsem s očkováním úspěšný (už si ze statistiky neodečte ty zemřelé či nakažené).

2 2
možnosti

Omlouvám se, ale čeští lékaři mají někdy velmi rozdíl. postupy: někteří si uvědomují, že jde o experimentál. pokusy o léčbu, ale není k tomu dostatečně jednotný předpis (směrnice), někteří lékaři toho právního vzduchoprázdna využívají k tomu, že by si sami postupovali rozdílně podle vlastního názoru (a to je moc špatně, např. v USA úřady upozorňují, že to není vhodné pro každého pozitivně otestovaného, má to i vedl. účinky). Vina ale leží na MZ ČR a příp. i na SÚKL (ale nevím, zda k tomu nakonec něco nedoplnili) - dobře vědí, že se v praxi postupuje všelijak (např. některý lékař hlásal, že by poskytl lék i negativně otestovanému, aspoň se to mihlo v médiích) - je třeba mít na mezinárodní úrovni odborně ujasněné jednotné postupy, a hlavně je třeba lidem říct, že jde o experimentální ověřování. Zatím nevím, že by to byla skutečně standard. léčba. Lékaři by se snad měli lišit od tzv. šarlatánů či podvodníků (tím nemyslím korektní léčitele, kteří jsou schopni spolupracovat s lékaři a mají hodně vědomostí z medicíny). Hlavně by pacienti měli mít objektiv. informace, ne jen od těch, kteří to chtějí zkoušet, aniž by se veřejně přiznalo, že to taky má - v praxi se prý vyskytly (FDA.gov) i závažné alergic. reakce. Což ovšem hrozí u všech přípravků.

0 3
možnosti
Foto

Na covid skutečně žádný lék zatím neexistuje. Doporučuje se včas podat lék zpomalující imunitní reakci a lék proti srážení krve. Pochybuji velmi silně, že by šlo o nějaký úmysl tyhle léky "syslovat". Akorát by u nich prošla lhůta, kdy se mohou použít a šly by do spalovny.

1 0
možnosti

Já myslel, že vitamín c, d, zinek a hlíva ústřičná stačí a při horečce si lupnout acylpirín? Takže teď jsem zmaten z toho, čím jsem se to vlastně vyléčil....:-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik