Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M67i50l11a49n 76K74e43s69l

1. 5. 2021 23:21

V současné době je snad Slovensko suverénní země a jedná tak jak je to pro ně nejvýhodnější.Bohužel už tak to v obchodování chodí,že poptávka určuje nabídku.Mezi obchodníky by nějaká matka Tereza brzo krachla.

0 0
možnosti
AT

Slovenská přivítačka M. Z.

Kdyby se na Slovensku objevil v BRATISLAVĚ, tak mu ten dav rozvášněných Slovenských fanoušků naházel tolik vajec, že by ani Ovčáček nestíhal s tím největším deštníkem.

0 0
možnosti
PB

Karma, jen technická oprava: drželi nás jako své nevolníky už od r.1945. Viz Košický vládní program a donucení Beneše ke znárodňování.

2 0
možnosti
VV

Jim kdysi stacil Meciar.

To jen Cesi musi mit Klause a navrch Zemana.

;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Teď když slovenská prezidentka zjistila obsah smlouvy o dodávce Sputnika, může se s chutí vrhnout na smlouvy, které uzavřela EU jménem svých slouhů s dodavateli vakcín do zemí V4 . Může požadovat například vyúčtování peněz, které byly poskytnuty na vývoj vakcín, posléze přednostně vyvážených do Německa a do neinvestujících zemí. Může s také vyžádat porovnání registračních podkladů vakcíny Astra-Zenece, Pfizer- Biontech, Johnson Johnson a porovnat akceptační procedury, požadavky EMY a slovenského SÚKLU. Zábavné bude vymáhání penále za pozdní dodávky vakcíny.

1 3
možnosti
Foto

Souhlasíte tedy s autorkou? Nebo ne?

2 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik