Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já mám opačný názor. Přehnané zdůrazňování lidumilnosti ze strany paní Fischerové na mne působí dojmem jisté teatrálnosti. I ta největší sebestřednost a sebeláska se může navenek projevovat předstíraným zájmem o druhé lidi.

Sladkobolné grimasy do kamery, které paní Fischerová vyrábí ve velkém, ve mně vzbuzují právě tento dojem. Sentimentálně dojímavá, ale myšlenkově prázdná. To je můj dojem z ní. Mám silnou nedůvěru k její upřímnosti a ještě silnější důvěru k jejím skutečným schopnostem. Nebránil bych se tomu, aby hlavou našeho státu byla v jeho více než jedenáct století dlouhé historii pdruhé žena, ale nikoli paní Fischerová.

2 1
možnosti
RJ

Paní Fischerová je především hérečka. Umí deklamovat a určitě přehrává co do ní její poradci natloukli. Zkrátka má dobrého režiséra. Její problém je, že by všem hlavně kultůře, vědcům, neziskovám atd. chtěla dát peníze. Ona ovšem vůbec netuší odkud se peníze do státního rozpočtu dostávají. Bohužel ani netuší, že je to od asi 2 milionů pracujících a tito živí těch 8 miliónů zbývajcích. Ona ani netuší, všichni pracovníci ve státních službách v podstatě na své daně, nemocenské a sociální pojištění dostávají ze státního rozpočtu.

Mimochodem, pokud by takové dobro chtěla konat, musela by být premiérkou. Ale ani toto jí bohužel nedochází. Asi ani ti její řežiséři nebudou moc chytří. A tohle by někdo chtěl za presidenta!? 

Nejvíc mne dojalo jak chce upřednostnit kulturu před ekonomikou! Je mě jí líto. Tak stará a tak  nevzdělaná.

3 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik