Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

Tak tohledle "člověka" nikdy...nezávidím mu prachy , ale nesedí mi jeho povaha....

3 1
možnosti
Foto

Jen poznámka. Já chodím k volbám pravidelně, k parlamentním, komunálním i senátorským a chodila jsem také na náměstí v ČB. Asi jste mě při svém kádrování neviděla a vím, že tam bylo takových víc. Středoškoláci volební právo nemají, tedy volit nemohli a aby rodičům diktovali, to by asi taky neprošlo. Trochu objektivity by neškodilo a Zeman samovládce? Toho jste asi stačila prokádrovat, že? Ono být slušný v takové společnosti, to by asi toho moc neprosadil, ale on má alespoň vizi a pocit zodpovědnosti, protože leccos zavinil i on. Proto se snaží věci napravit. To jen Kalousek v něm vidí konkurenta a ví proč, ale vy?:-/

1 1
možnosti

"protože by dopadl jako pan Lux, který se mezi supy choval jako holubička a skončil s rakovinou." - nezlobte se, ale na autorku 5 knih nic moc

2 1
možnosti
RH

Musím uznat, že má Babiš docela dobrou ruku ve výběru lidí do strany, mile mě překvapil. Pravděpodobně ho volit nebudu, ale je to lepší než ČSSD nebo SPOZ. Mám docela pochybnosti o jeho charakteru, jeho projev v Máte slovo byl opravdu odpudivý. Tam se projevoval jako arogantní, netolerantní a sprostý člověk. Naše politika potřebuje spíš opačné chování. Obecně je s podnikatelskými stranami problém, protože z principu nemůžou být demokratické - viz. Bárta. Zakladatel považuje stranu za svůj majetek a jakékoli "demokratické procesy" se mohou odehrávat jen na základě jeho vůle..

5 3
možnosti
ZK

Z25d56e80n94a 56K30o97č61í

11. 8. 2013 13:48

Máte slovo nesleduji. Byl to a pravděpodobně stále i dnes je to  silně podprůměrný pořad s arogantní a zaujatou moderátorkou. Babiš je snadno vznětlivý člověk. Když vidí, že mluví zbytečně, nebo někdo nechce uznat argument, tak okamžitě vyjede...... On to o sobě dobře ví a proto hledá do politiky jiné, kteří se ovládat dokáží. Má obrovské zkušenosti s praktickým fungováním politiky a těžce jej irituje neefektivní spravování státu. Pokud budou pod veřejnou kontrolou Babiš, Bárta ....... a kontrolou ostatních politických stran, nehrozí státu ze strany těchto podnikatelů žádné nebezpečí.

1 1
možnosti
JF

J37a42n 64F37r46o76l40í13k

11. 8. 2013 11:06

STB, STB nemohu žít bez Tebe. Vaše Truhlářová

5 1
možnosti
MK

Když vidím jak lupa stále lže, tak si o Babišovi nedělám vůbec žádné iluze.

3 0
možnosti
MP

Nejsem si jistý, co tento populista nabízí pro podporu podnikání- snížení daní, zjednodušení zákonů a administrativy...Své "slušné" chování předvedl u paní Jílkové...

3 0
možnosti
ZK

Z28d19e58n93a 13K53o63č35í

11. 8. 2013 10:21

Jílkovou nesleduji už několik let, ale pokud je stejně "tupá" a zaujatá, jako byla kdysi, nedivím se Babišovi, že zvýšil hlas a přeskočil do ryzí slovenštiny a řekl něco, co politik zásadně neříká. 

Jinak vás mohu ubezpečit, že BABIŠ JE V OBRAZE OHLEDNĚ PODNIKÁNÍ v ČR.  Je to tvrdý obchodník a podnikatel, ale na druhou stranu dodržuje své sliby. Od lidí, kteří dělají audity jeho společností mám zaručené informace o tom, že nevyvádí finanční prostředky do zahraničí pro svou osobní potřebu, ale všechny prostředky znovu reinvestuje do rozšiřování svého impéria v ČR. Jinak na rozdíl od současných politiků zachránil už spoustu firem firem v ČR před zavřením  i pracovních míst, i když  je nucen k zvyšování produktivity a efektivnosti výroby. ;-)

2 1
možnosti
SN

:-) Pěkné, souhlasím !  Kéž by se do politiky vrátilo alespoň trochu slušnosti ! R^VR^

0 0
možnosti
ZS

A nejen do politiky. Kéž by se slušnost vrátila i do běžného života. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik