Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na zase ctu poprve o obvodnich lekarich v Nemecku a Rakousku. Asi mi muj Hausarzt bude muset take vysvetlit zda ma nejakou posudkovou komisi.

0 0
možnosti

Tak si paní hezky zablábolila, zanadávala a spokojená může odpočívat před další pernou šichtou. Příště čekám fundovaný příspěvek o neexistenci Američanů na Měsíci. K čemu přešel Flegr jsme se ovšem nedozvěděli. Tak snad se dozvíme, kde to ti Američané natáčeli.

2 2
možnosti
Foto

J28a91n 29Š19i42k

29. 10. 2021 12:44

Léky o kterých píšete jsou v tabletách nebo se podávají nitrožilně? Pokud nitrožilně, tak to má fungovat tak, že praktik předepíše lék, Vy si v lékárně vyzvednete sáček, doma si zavedete kanylu a kapete? Nevím, jak je to v Rakousku, ale u nás na tento způsob léčby nejsou zařízeni ani praktici a ani pacienti, tak potom je snad logické, že praktik kapačku nepředepíše. Vyjádření podávaná tímto způsobem znevažují práci těch lékařů, kterým pacienti zemřeli, a oni pro jejich léčbu udělali maximum. Jenže to bylo v době, kdy neznali některé postupy nebo ještě léky neexistovaly nebo existovaly, ale v regionu nebyly dostupné. Není to vůči nim fér.

4 0
možnosti
Foto

Tak si říkám, zda lékař, který do médií prohlásí toto, je opravdu ten, od něhož lze očekávat plné nasazení při boji o váš život. Také se takto zamýšlí nad lidmi s nadváhou?

„Máme vztek, je to beznaděj, nemůžete proti tomu vůbec nic dělat. Když ti lidé přijdou, musíme se o ně postarat. Ale máme, co dělat se prostě ovládnout. “

0 0
možnosti
Foto

Milá paní, na ty mrazáky totiž došlo, jen nebyly v ulicích - např. v Olomouci měli dva, v nemocnici a u krematoria. A média to tak trochu ignorovala, protože jsme přece byli best in covid, že ano.

Proč jich nebylo tolik, jako v Itálii? Protože u nás se hodně pohřbívá žehem, takže nebožtíci nečekají na jaro, až lze kopat hroby, v rakvích, ale v urnách. A krematoria nestíhala, proto zesnulé vozili na jižní Moravu, kde jsou krematoria dvě (Brno a Hustopeče).

7 2
možnosti
Foto

No a míří to špatným směrem, protože jsme blbí:

- existující opatření se nevymáhají (zkusí to až od 1.11.)

- ve školách se netestuje (hygiena a Vojtěchovo ministerstvo, ke znechucení ministra školství!)

- pro déle očkované zavedl Vojtěch booster po 8 měsících, ačkoliv z izraelských dat bylo jasné, že je to třeba po 6 měsících, alespoň u 60+ (tohle už napravili)

To jen tak na první pohled, asi by se toho našlo víc.

Moc bych si přál, aby prof. Flégr strašil. Bojím se ale, že to dopadne spíš podle jeho odhadu, než podle našeho přání.

2 0
možnosti
Foto

Kde a jjak si představujete, že by praktický lékař podával monoklonální protilátky od Regenronu v infuzi? Chápete vůbec, o čem píšete? Dovedete si to představit, nebo vnímáte jen písmenka?

4 0
možnosti
Foto

Pak je tu nějak špatně nastavené léčení.

Dnes bych chtěl, aby o mne bylo postaráno, jako je postaráno o pejska u veterináře. Kompletní služby během několika hodin na jednom místě a za pár kaček.

0 0
možnosti

Budu trochu provokovat a dávám odkaz na článek, který musí všechny svědky kovidové rozžhavit doběla...

https://1url.cz/FK4O9

Krátká ukázka:

Známý imunolog má za to, že jediné, co nyní hrozí, je to, že kvůli nošení respirátorů ztratíme kontakt s virem. "Slizniční imunita nemá nekonečnou paměť, slizniční viry musíte potkávat pořád dokola a budovat si proti nim pořád imunitu. Oni říkají, že se covidu zbavíme, ale to se nestane. Když máme kolektivní imunitu vůči jiným virům, tak to znamená, že jsme se jich zbavili? Ne, jsou tu s námi a navždy tady budou. Někdo dostane rýmu, někdo chřipku a občas někdo zemře, tak to chodí,"

3 0
možnosti

J31a25n 18D95o60u84š36e81k

29. 10. 2021 11:43

Už hned v první větě se dopouští fabulace. Nikdy nikdo neřekl, že opatření mohou epidemii zastavit. Vždy je to jen o zpomalení nebo zmírnění následků. A proboha svatého... proč bych měl věřit někomu kdo lže už v první větě? Třeba to je odborník na slovo vzatý, ale tohle je pro mě červené světýlko.

1 2
možnosti

Kde máte tu část o Flegrovi?

0 0
možnosti

J97a72n 98D89o50u22š51e36k

29. 10. 2021 10:05

Tady je ten kopanec: "jejich smečka Flégrů", někde na konci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik