Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mate naprostou pravdu, svoji svatou pravdu ;-D

0 0
možnosti

P84e45t38r 68N45e73d31v80ě15d

4. 11. 2021 17:39

A Vy, paní autorkou očkovaná jste, nebo ne?

Tolik a tolik lidí se domluvilo, že zbohatne na vakcinaci? Dokonce si u nás předají štafetu s výdělkem od populistů k demokratům?

Proč tak urputně bojujete proti očkování? Proč u toho neváháte upravovat informace? Nutí Vás někdo k té vakcinaci? Je pro Vás problém zaplatit si test?

6 8
možnosti

J19a66n 61P15a63v71l49í59k

4. 11. 2021 15:49

S touhle antivakcinační sektou nebo dle tohoto textu sektu bojující za lidská práva být infikován, případně infikovat druhé pod antivakcinačním praporem na veřejných akcích nemá vůbec smysl polemizovat. Lidské právo hlásat bludy, lži a nesmysly neexistuje. Ale jsou na to taková zařízení pod dozorem odborníků, kde ono hlásání neškodí.

6 7
možnosti
Foto

Pokud bludy šíří UZIS, který spadá pod Ministerstvo zdravotníci a přední lékaři, tak to je dost silné kafe.Já uvedu statistiku, kterou oficiálně uvádí Ministerstvo zdravotnictví, tedy UZIS a vy dáte mínus, že s tím nesouhlasíte. Tak s čím vy vlastně souhlasíte. S oficiální statistickou ne. Tedy s čím,

4 2
možnosti
Foto

Ne nejsou a nebudou na tom stejně.

Ti očkování budou mít v naprosté většině případů tzv. paměťovou imunitu, která je bude chránit proti těžkým průběhům s cca 90% a vyšší pravděpodobností.

To, že bude nůž e nějaké přeočkování se počítalo od počátku a u mnoha vakcín je běžné stejně jako to, že na začátku je více dávek a pak se interval protáhne ( např. chripkansored 3 dávky pak jednou za rok, klíšťová encefalitida 2-3 dávky v krátkém čase pak ta rok a pak za 3-5 let)

Vakcíny proti Covidu prostě nejsou žádnou výjimkou. To, že jsou nutné přeočkování, to, že nejsou stoprocentní, to, že víc chrání před těžkým průběhem a jen méně před nákazou je prostě běžné.

5 4
možnosti
Foto

Z pilotních dat Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) vyplývá, že po druhé dávce vakcíny se v ČR nakazilo zatím 2993 plně očkovaných lidí, z toho 1414 onemocnělo i po dvou týdnech po očkování, tedy v době, kdy už měla vakcína plně působit. Těžký průběh mělo jen 127 z nich.

2 0
možnosti

Virus španělské chřipky se umutoval k vlastní neškodnosti. V době předpenicilinové a bez vakcín. Lidé umírali hlavně na zápal plic, protože jejich chřipkou oslabený organizmus se nedokázal bránit a léky nebyly.

Takže musíme doufat, že i ten čínský vynález zmutuje do něčeho méně škodlivého. Usilovně se pracuje na urychlovačích mutace:

https://www.osel.cz/11993-pilulka-covid-19-mutuje-virus-k-smrti.html

2 0
možnosti

P74a79v75e27l 41R21y19š21k68a

4. 11. 2021 14:37

Konstatujete jaká je situace a kritizujete, to dovede každý hlupák. Co takhle řešení situace? Myslíte že vakcíny nikomu nezachránily život? Ono je problém to dokázat že? Já myslím že nějaké ty životy vakcíny zachránily. Navrhněte řešení situace a pak to sem napište, pošlete to vládě, třeba tam zajásají a řeknou si to ono!! To nás zatím nenapadlo.

3 2
možnosti

Já v tom na rozdíl od autorky nic překvapivého nevidím. Ta vakcína je nová, je tedy logické, že se časem bude zdokonalovat tak, aby se její účinnost stále prodlužovala.

Těžce pochybuji, že když se v minulosti začalo očkovat třeba proti černému kašli, neštovicích nebo bůhvíčemu, tak byla ihned k dispozici vakcína chránící třeba 10 let.

4 2
možnosti
Foto

Vakcína proti černému kašli , neštovicích obsahovala oslabený vir, který byl vpraven do těla a tělo si na něj vytvořilo imunitu. Vakcína proti covidu je uměle vytvořena a má v osobě probudit buněčnou ochranu, ale ne slizniční. Vzhledem k průběhu covidu byla vyzkoušena ve zkrácených klinických testech a s odůvodněním, že se jedná o stav nouze byla povolena.

4 1
možnosti
Foto

Ten, kdo opět zavlekl k nám covid byli očkovaní. Ti, co se nechali očkovat mohli vyjed na dovolenou do Egypta, Tuniska, kamkoliv. Po jejich návratu je nikdo netestoval. Protože se bralo, že nákazu covidem nemohou přenášet. Ale podle lékařů opak je pravdu. Očkovaní mohou mít covid bez příznaků a mohou je přenášet. Protože očkování poskytuje buněčnou ochranu ale ne slizniční a tudy covid vstupuje do těla.

4 5
možnosti
Foto

Nedostane-li se do buněk, kde tedy v organismu sídlí? A ona sliznice není tvořena buňkami? A jak vystupuje?

Ano, bacilonosiči (vironosiči) skutečně existují. Byli zjištěni i u covidu. Ale kolik jich je? :-)

1 0
možnosti
Foto

Autorka zapomíná, že valnou většinu pacientů tvoří senioři, kteří jsou proočkovaní z 80 a více procent.

Pokud 20 a méně procent neočkovaných vytvoří přibližně polovinu případů v nemocnicích: copak to asi říká o jejich ochraně?

2 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik