Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

crocodileclip

28. 11. 2009 7:17
Pfffff

Hraje nemoci, volá neustále manželka? Co s ní? A co s tou druhou když jí to nebaví ?Jdi na ryby, tam je ticho;-D a vypni si mobilního škemrala;-D Nic nevznikne jen tak z ničeho a samo od sebe se taky nevypaří, dělej to co tě baví, žiješ jen jednou. A děti taky vyrostou a utečou, takže když už jsou schopny sami myslet (au,někdy to bolí);-D můžeme si užívatR^

0 0
možnosti
AW

alicew

27. 11. 2009 19:56
pravdivé

leč bych měla jednu výhradu..Petra možná dělá chybu, že s  ním nespí, co když potom ten vztah krachne, protže se jí to nebude líbit? on příjde o Petru a i o manželku? A teď babo raď....

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 11. 2009 17:12
Nu, dobrý,

jen mi ňák vadí, že opět v hlavní roli padoucha je tu muž, ačkoliv v reálu to bývají obvykle ženy, pro něž partner přestane být najednou ten NEJ. Ty, na rozdíl od mužů, mají tu kuráž partnera, děti a všechno to odžité zahodit a jít vstříc novému štěstí.

Takže, milé dámy, na všechno jsou DVA, a jestliže lpíte na tom být skutečně pro svého muže tou jedinou navěky, nesmíte si to samy kazit tím, že se muž raději odebéře do hospody (nebo k milence), než aby doma poslouchal buďto vaše věčné nářky nebo velitelské rozkazy. Protože běžný mužský je přece jen konzervativnější a nijak se nehrne do opouštění rodiny a všeho, co po léta budoval, a to ani kvůli pěkné prdelce nějaké slečny. Doma si klidně popovídá, ale s partnerkou, ne s věčně prudící dračičí. Pravda, nová generace hochů už pochopila, co je to vlastně ta rovnoprávnost a začíná se chovat stejně, tj. jako ženy. Nebude se rozpakovat si klidně sbalit kufry a odejít za "lepším". Takže znovu opakuji, na VŠECHNO JSTE DVA.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

27. 11. 2009 17:16
Re: Nu, dobrý,

Ještě bych doplnil pouto muže k dětem. Jakkoliv jistota otcovství nikdy není, přece jen ten společný plod lásky a starostí, je dost přilnavý. Pokud bych ještě nějak dokázal sbalit kufry manželce, tak dětem určitě ne..

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

27. 11. 2009 6:53
Ona.idnes má svůj blog?

Nějak jsem nepochopil už první větu - M. se vrátil ze zájezdu z Indie. Tam byl sám nebo s manželkou? A když šel do divadla, proč tam vlastně nešel s manželkou? Má vůbec nějakou manželku? Nebo jen paní od dětí, se kterou bydlí? 8-o

0 0
možnosti

oldiess

27. 11. 2009 9:32
Re: Ona.idnes má svůj blog?

TaK to je sice taky dobrý, ale mě spíš zaujalo to jAK "Manželka  začala mne podezírat a vynucuje si mou přítomnost opakovanými nemocemi."  Opakované nemoce, to musí být ještě pádnější než předstírané nemoce".

0 0
možnosti
P

pufina

27. 11. 2009 5:37
Hm

příběh starý jko samo lidstvo.Doma okoukaná manželka,venku tajemná Petra.Chlape co s tím,že?Posílí to ego ale procitnutí může mít fatální následky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik