Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

buclatka

25. 11. 2009 19:38
Ta holka je nešika.

Když otřese důvěrou svého partnera, může se zadrhnout tok peněz od něho, a to je dost hloupé, ne?

0 0
možnosti
LP

lspeedy

25. 11. 2009 15:26
Řeka vztahu?

Takže paní si nakreslí řeku vztahu a je to...:-DDD

K Vám může chodit pro radu jen totální zoufalec...

0 0
možnosti
MP

admiral666

25. 11. 2009 11:07
maslow a pyramida

Nesouhlasim, ze sex patri mezi zakladni potreby. Je to prijemny bonus, o tom zadna, ale na rozdil od vody, vzduchu, potravy a zakladni hygieny se bez nej prezit da. On ten Maslow taky neni zadny bezvyhradne prijimany genius, ba ani modla-antimodla jako Darwin, tento sociolog je je uznavan jen zcasti a ma mnoho oponentu.

0 0
možnosti
M

Maida

24. 11. 2009 16:53
Příspěvek pro všechny nevěrníky

Pánove, spát s chlapem, o kterém víte či velmi pravděpodobně tušíte (ono je to opravdu dost znát) že vám zahýbá, je humus. Měla jsem takového manžela, tak vím o čem píšu. Orgasmus jsem sice prožila pokaždé, ale pak jsem měla chuť ho odkopnout, otočila jsem se zády a brečela jsem. Nebyla jsem stejného typu jako on, abych mu zaké zahýbala, a tak jsem nakonec odešla. Teď mám charakterního přítele, kterého si vážím a je to s ním krásná.

Mějte si svoje přesvědčení, ale jste jako hlupáci, kteří si myslí, jak jsou chytří. Tzv. fakta z přírody o polygamii jsou neúplná, vy si pamatujete jen ta, která se vám hodí do krámu. Člověk mimoto není dvounohá opice, srovnávat ho se zvířaty je poněkud ubohé. Zvířata se řídí instinktem, lidé rozumem.

Nevěra je hnusná a ubohá, kamarádí se lží, a nezaslouží si chvály. Věrnost je ideál, ne každý je jí schopen, ale měl by si uvědomit, že věrnost je v každém případě pozitivní vlastnost a prospívá celé rodině, i dětem!

0 0
možnosti
VK

Vlkov

24. 11. 2009 19:16
Re: Příspěvek pro všechny nevěrníky

Vážená Maido, měl jsem tu několik příspěvků, kde jsem zpochybňoval nevěru jako důvod k rozpadu manželství. Jednalo se ale o nevěru náhodnou, takříkajíc příležitostnou. Nikoliv o vedlejší partnerský poměr. Teď máte charakterního přítele..atd. a nás ostatní označujete za hlupáky a ubožáky. No dobrá. Počkáme si pár let.... Přeji vám hodně štěstí a zdravý pesimismus.

0 0
možnosti
JH

Sir Humphrey Appleby

24. 11. 2009 12:08
?

co to je sakra za ptákovinu 8-o

0 0
možnosti
MK

markeet

24. 11. 2009 11:24
pěkná pohádka...

Zajímalo by mě, jestli autorka článku má chuť na sex víc jak jednou za uherský rok nebo ani to ne... Podle Maslowovy pyramidy patří sex mezi základní potřeby, při čemž asi bude záležet na každém individuálně, jak moc velkou tuhle potřebu má... Takže si dokážu představit, že ve vztahu pro partnera, kterému stačí sex jednou za měsíc, asi nebude taková obět být věrný, jako pro člověka, který chce sex častěji... V případě věrnosti bude jeden z partnerů tedy značně frustrovaný "nedostatkem", protože při nesplnění své základní potřeby nebude moct uspokojovat svoje "vyšší" potřeby:)...

Nehledě na to, že článek jako takový je strašně černébílý a o pravém partnerském problému v podstatě nic neříkající...

0 0
možnosti
JJ

jxjxjxjxjx

24. 11. 2009 13:12
Já bych dodal...

... že je stejně černobílý jako skoro každá kazuistika. :-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

23. 11. 2009 23:46
a mně se zas moc líbí,

jak kdekdo rozebírá toho pána, ale nikomu nevadí slečna, která je nespokojena a oddělí i nádobí (předpokládám, že předtím postel), ale s pánem dále bydlí (co ji k tomu asi vede?). když má někdo zapotřebí takové demostračky, proč zůstává v jednom bytě se slovy: "když to tak chceš"?8-o ta slečna je bez vůle? mně připadá bezcharakternější než pán, který chce cosi řešit, i když podivným způsobem. mimochodem, celý příběh je legrační. to že pán "zesinal" mě pobavilo velice a okamžitě jsem si vzpomněla na Saturninovo uvádění románových příběhů na pravou míru...

0 0
možnosti
JJ

jxjxjxjxjx

24. 11. 2009 8:53
Re: a mně se zas moc líbí,

Hm... A jak byste asi jinak chtěl dát najevo, že něco není skutečně v pořádku? Tam se nic nepíše o tom, co ta slečna všechno předtím vyzkoušela. Ale jak vidno, až teprve toto ho probralo k jakési aktivitě... Koneckonců z textu toho nejde moc poznat a určitě ne například to, komu vlastně ten byt patří, takže mi ta Vaše dedukce přijde trochu nepatřičná...

0 0
možnosti
OF

Andee

23. 11. 2009 20:22
Njn...

Jak říká jeden můj kamarád - dobře utajená nevěra je základem každého fungujícího vztahu... a má pravdu ;-D

0 0
možnosti
TP

Blamik

23. 11. 2009 8:40
monogamie, implantát doby

.... snad každý chápe že monogamie nebyla dána člověku přírodou stejně jako jiným živočišným druhům. Jediný důvod proč došla Česká kotlina na pověru o monogamii byl příchod věrozvěstů a uměle implantované náboženství křesťanské. A k čemu to vede?

Muž se má cítit provinile protože podlehl svým pudům a je z něj děvkař?

Žena se má cítit provinile protože se "zachovala jako běhna" podle svých tužeb?.

A jejich protějšky získali nádhernou příležitost na spuštění psychických poruch které by ve své podstatě lidské přirozenosti, nikdy mít nemuseli. Ne nevěra, ale křesťanské dogma ohrožuje nejen psychické zdraví člověka. Podívejte se na přírodní národy. Kde tam kdo upadá do stavu nepříčetné deprese když si druh nebo družka užije v sousedním stanu?

Tohle dogma budí násilí, útisk, chorobnou žárlivost a další problematické jevy.

0 0
možnosti
OF

Andee

23. 11. 2009 20:18
Re: monogamie, implantát doby

Souhlasím, ale na druhou stranu je třeba vidět i jiné věci, které byly pro rozvoj společnosti a výchovu dětí důležité a zajistil je v dávné době jen monogamní vztah. Od majetkových otázek po fungování rodiny atd... Takže ono je to tak nějak fifty - fifty...

0 0
možnosti
L

lele

23. 11. 2009 3:13
K otázkám typu "věrnost nebo rozchod"

bych řekla, že bych byla podstatně radši, kdyby mi partner zahnul, než kdyby mě rovnou poslal do .... ;-) Pokud by mu to nějakým způsobem pomohlo a uvolnil se, tak bych mu to dokonce i přála ... No nejsem já divná?!?!?  8-o;-D

0 0
možnosti
L

lele

23. 11. 2009 3:15
Re: K otázkám typu "věrnost nebo rozchod"

to je reakce na příspěvky diskusi ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik