Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No a kolik ho ještě zasejí...

0 0
možnosti
IL

I13v27a39n87a 12L47a91n29c42e

30. 10. 2021 12:56

V ČR budou ekonomiku držet tak dlouho pod vodou, dokud uplně "nechcípne". A potom přispěchají záchranáři v podobě eura, potřebujeme se zadlužit natolik, abychom nemohli už couvnout. Lidé musí utratit co nejvíce svých peněz pro přechod na euro. A potom už ani covid nebude. O lécích slyším už přes měsíc, Molnupiravir je experimentální antivirotikum, které brání množeni viru SARS-CoV-2 v těle pacienta, takže se u nakaženého nerozvine těžký průběh.

...léčivo v nich dokázalo snížit riziko hospitalizace nebo úmrtí přibližně o 50 procent ve srovnání s placebem. Nezemřel žádný nakažený, který léčbu absolvoval.

uSA mělo tyto léky nakoupit, neslyšíte o léčbě ani slovo.

Naštěstí v některých státech nesedí demokraté a nasazují nám jiné "předpisy", než se šíří z washing.: očkujte, zavírejte, nikam nechodte, neslavte, nemluvte, sledujte přiblblé seriály...

Na Floridě, se kterou nás tak strašily, protože zůstala otevřená a nikdo k očkování nenutil, dokonce se tam v noci převáželi uprchlíci, aby tam asi nějakou nemoc rozvířili, nemoc klesá. De Santo zařídil střediska, kam každý nemocný mohl přijít a v podobě několika injekcí mu dali Regeneron, žádná infuze.

De Santis řekl v TV, že vláda byla tak naštvaná, naštvaná je slabé slovo, že jim tento Regeneron v injekcích omezovala a snažila se je co nejvíce zpoždˇovat a zdržovat.

Vidíme, že vládám nejde o vyléčení lidí, ale o co nejvíce nemocných, o strach a uzavření všeho možného.

Molnupiravir není však jediný, který je ve hře. Pfizer se také chystá dát na trh taplety, řekla bych, že se o molnupiraviru moc nemluvilo, protože čekáme, až Pfizer doočkuje a přijde na trh s léky.

Můj názor, podle toho, co můžu sledovat nejenom v ČR, ale i v každém státě v USA.

1 0
možnosti
JV

Co se jedu týče, nejhorší jsou Jedubaby..........

6 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik