Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

A co zdroje autorky, proč nám je nesdělí? Například souhlas parlamentu v březnu 2021 k nákupu vakcín. Neobjednávaly se vakcíny již někdy na podzim roku 2020? A nepřipojilo se Česko ke společnému nákupu vakcín prostřednictvím EU již v létě 2020? A nezajišťovala to náhodou vláda?

4 0
možnosti
Foto

R^

Namátkou:

prof. Thon leden 2021: „Musíme rozlišovat nákazu a průběh. Nakazit se můžeme fakticky vždycky, to nezávisí na dávce,“

Prof. Thon říjen 2021: "Samotný termín bezinfekčnost není v pořádku. Vakcíny podávané do svalu nemohou zajistit takzvanou sterilizační imunitu (tento typ brání přenosu na další jedince - pozn. red.). Tahle informace k vakcínám se zpočátku nikomu nehodila".

ČT leden 2021: "Výrobci vakcín proti covidu se soustředili na to, aby jejich vakcíny bránily těžkému průběhu nemoci. Cílem jejich vakcín tedy nebylo, aby zabránily přenosu"

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3254566-vakcina-pfizeru-brani-i-prenosu-covidu-naznacuji-prvni-data-z-izraele

Přesto prokazujeme stále bezinfekčnost očkováním...

1 0
možnosti
Foto

J21o57s85e18f 73B58á43r25t82a

15. 11. 2021 16:38

Dočkáte se paní Truhlářová, už brzy bude vše zalité sluncem.

3 0
možnosti
PK

Paní se jistě dočká, ale kdo nahradí toho zloducha AB v jejím blogu to netuším...:-)

2 0
možnosti
IN

Každý rozumně uvažující člověk nepotřebuje, aby ho někdo vodil za ručičku s tím, že pak se na něj může vše svést, protože já nic přece. Já například od začátku vím, že očkování je dobré k tomu, abych se vyhnula těžkému průběhu a samozřejmě vím, že i přesto můžu patřit mezi výjimku, která těžký průběh bude mít, protože každé tělo a každý imunitní systém je jiný. Stejně tak nepotřebuji nikoho, aby mi musel nakazovat testování, když např. budu navštívit někoho, kdo má malou nebo minimální imunitu. My jsme doma očkovaní a když někdo v našem okolí má Covid nebo, když máme virózu, tak se testujeme a to za své a zcela dobrovolně, protože nechceme nikoho ohrozit.

8 0
možnosti
JS

Vážená dámo, Nevím co by měl Babiš vysvětlovat. Ten zkreslený výrok, který napadáte je v souladu se stanoviskem většiny států. Nic není stoprocentní ani očkování ani prodělání nákazy. Předpokládám, že když pojedete do Afriky hrdě odmítnete očkování proti malárii.

9 3
možnosti
ZZ

Obraťte se s důvěrou na evropskou lékovou agenturu EMA, která dává závazná stanoviska pro celou EU.

;-)

4 0
možnosti

Rv

Ano, lež kraluje na Hradě, i když nositel je v nemocnici, lež panuje ve vládě, ať je premiér kdekoliv, lež ovládá všechny, kteří se jí ovládnout nechají.

Jak z toho ven? Jedině skrze pravdu a úctu k druhému člověku, které se námi zvoleným nedostávají!

:-)

1 5
možnosti
PK

Jsem zvědavý na vaše komentáře po nástupu nové vlády a jejich opatřeních k zvládnutí pandemie.....

0 0
možnosti
LH

A on snad někdo v březnu 2021 věděl jak to bude s účinností vakcín?? Někdo kdo chodí do čekárny k praktikovi s Covidem myslím by měl především mlčet.....

6 0
možnosti
MK

Když tedy nevěděl nikdo, proč to tvrdil?;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik