Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

člověk z novinek

5. 5. 2011 17:48
Nejsou jen dobré duchovní světy, ale i zlé

Píšete, že k pravému partnerství je třeba se vzájemně vychovat. Domnívám se, že to tak není. K pravému partnerství je třeba se vzájemně milovat a ctít. Nic jiného pravé partnerství nevytvoří - jenom vzájemná láska a úcta.

Ve svých článcích se často zmiňujete o Kristu. V této souvislosti je zvláštní, jak často se zmiňujete o "minulých životech". Bible totiž píše, že mrtví lidé jsou prostě mrtví – "nevidí, neslyší a už nikdy se nebudou podílet na ničem, co se pod sluncem děje". Jen Bůh uchovává jejich identitu. Jsou u Boha.

Bible říká, že lidé, kteří hovoří s duchy mrtvých nebo hovoří o minulých životech, ve skutečnosti nehovoří s mrtvými, ale se silami, které o těch mrtvých vědí skoro všechno a jejich cílem je obratně smíchat pravdu se lží.

Nauka o reinkarnaci neřeší problém zla. Nutí nás nahlížet na trpící lidi jako na někoho, kdo trpí oprávněně a na utrpení jako na způsob jak si dotyčný "vylepší karmu". Žádná karma neexistuje, můžeme jen odpouštět nebo hledat odpuštění.

0 0
možnosti
MP

martin pinc

16. 5. 2011 18:24
Re: Nejsou jen dobré duchovní světy, ale i zlé

naprostý souhlas R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik