Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a94n 75M57a93r57e15k

24. 8. 2021 6:20

....chřipka jakoby rázem zmizela....píšte....Ale nejen chřipka, najednou nejsou infarkty, mrtvice, rakoviny...bud covidu sláva, vyhnal všechny tyto neduhy, jakoby kouzelným proutkem...

0 0
možnosti
Foto

Neexistuje stopro zdravej člověk. Takovej může bejt jen nedostatečně vyšetřenej pacient. Pokud je vyšetřen dobře, může zjistit, že trpí i neduhy, o kterých do té doby neměl ani tušení;-D

1 0
možnosti
Foto

Kdo je zdravý, není Čech!

1 0
možnosti

Velmi výstižné. Ale i ti méně zdraví (nebo obzvlášť oni) mají mít právo sami si svobodně rozhodnout, zda risknou covid-19 (často ho ale už měli, zčásti nerozpoznaný) nebo riziko vakcíny. O alternativě promořování populace se loni diskutovalo mezi politiky a odborníky mezinárodně: někdo řekl, že by šlo o morál. hazard, dokud neexistují vakcíny (pominuly se ne-farmakologic. možnosti ochrany zranitelných). Letos někteří zahr. politici či i EMA aj. přiznali, že se dopředu počítalo s tím, že někteří očkovaní zemřou po vakcinaci - to je přece taky morál. hazard, pokud se zejména těm křehčím lidem včas nevysvětlí, že na vakcínu mohou i zemřít, ne každý organismus vydrží prudkou změnu srdeč. činnosti, tlaku, náhlé větší problémy s dýcháním, ne každý přežije mozkovou trombózu atd.

0 0
možnosti
Foto

Jednoduché a prosté. Jste zdravá? No to je samozřejmě problém. žádná z farmaceutických firem na vás nevydělává a to se neodpouští. Nic víc, nic míň.

5 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik