Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znám pár případů ze svého nejbližšího okolí (zejména z doby, kdy se ještě neočkovalo), že prodělali covid dvakrát (například i má dcera).

1 0
možnosti
Foto

Tady jde spise o to,aby lidi s prirozenou imunitou po prodelane nemoci se nechali naockovat a tak to bude vypadat,ze vakciny funguji. Uzdraveni v nemocnicich nejsou,statisticky budou patrit mezi chranene valcinou.

3 1
možnosti
PB

P82e73t43r 48B39u41r69i18a85n

8. 11. 2021 11:03

A nezůstalo jen u toho prvního očkování, které prý vše řeší jednou provždy. Poté se mluvilo o druhém očkování, které je už prý definitivní. Dnes o třetím, které je prý očkováním jistoty...a za rok zde budeme mít tvrzení o přeočkování každého půl roku, které bude nezbytné.

1 0
možnosti
Foto

Ono to může dopadnou jak řadou jiných druhů očkování, které se také musejí po nějakém intervalu opakovat.

Např. očkování proti borelióze se u pejsků musí každý rok opakovat. Pro lidi už se vakcína zkouší v poslední fázi, ale pochybuji, že by stačilo jen jedno očkování. A to následky po borelióze nejsou nic pěkného. Našlo by se toho víc,ale na to jsme si už zvykli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik