Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^pro Vás - v podstatě může být i hůř. Doufám ale, že "snad" bude líp!

0 0
možnosti
Foto

Karma.R^Moudrý příběh vystihuje zcela dnešní situaci, snad si ho přečte i jeden zdejší bloger co zde vyplakálal, že nemůže tři týdny jezdit na kole...opravdová životní tragédie. Moc lidí si vůbec neváží toho co má a zabývají se stěžováním na bezvýznamné hlouposti.

1 0
možnosti

Bohužel vy ale mezi ty stěžovatele také často patříte.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Moc pěkný příběh, který jste tu uvedla... Dávám karmu...

Ale jinak to spojování souvislostí s dnešní situací je dle mne zcela mimo...

Přesto děkuji za názor....

0 0
možnosti

Máme útrum a musíme poslouchat někoho s IQ vrápence malého.

Jak moc to připomíná vojnu? Já byl jen u odvodu a než jsem odmaturoval, tak ji zrušili.

1 0
možnosti

J62a19n 67R27á39ž

1. 3. 2021 13:20

Od včerejška jsem brblal, že si nemohu tři týdny (nejméně) dopřát radost ze hry golfu, neb i když je hřiště jen pár km od bydliště, leží v katastru jiné obce.

Pak mi zavolal kamarád, který má za sebou těžký průběh nemoci Covid19, že po pěti týdnech chodí na první procházky a s radostí v hlase mi oznámil, že dnes ušel už skoro 500m, aniž by musel po cestě odpočívat a lapat po dechu.

Ano, co u každého z nás vyvolá pocit radosti, je velmi relativní.

3 0
možnosti

J24a84n 65R83á96ž

1. 3. 2021 13:58

Nevím, proč se to uložilo dvakrát

0 0
možnosti

J26a23n 69R84á68ž

1. 3. 2021 13:12

Od včerejška jsem brblal, že si nemohu tři týdny dopřát radosti ze hry golfu, protože hřiště, i když leží jen pár km od bydliště , je v katastru jiné obce.

Pak mi zavolal kamarád, který měl těžký půběh Covidu, že po pěti týdnech byl na procházce a s velkou radostí mi oznamoval, že dnes ušel už 500m, aniž by musel během cesty odpočívat a lapat po dechu.

Co komu stačí k dosažení pocitu radosti, je opavdu velice relativní.

2 0
možnosti

Díky! Skvělý blog.

2 0
možnosti

Tak tak. Všechno je v piheli, ještě že je možné žvástat v elektronickém kanálu. Ale jinak kolem samá bída, děs a utrpení, kam se hrabou všechna příkoří minulosti - viďte pane Arnošte Lustigu ?

1 0
možnosti

No jo je to tak, vždy to může být ještě horší. Ovšem svět je plný záhad a překvapení, tak například epidemiologové jsou opět nadšeni objevem, že vir se přenesl na jednoho Narcise a paní prodavačka v knihkupectví zpocená od roušky a nikoliv dobře naložená slyší zezadu:...,,Máte prosím knihu Doma rozhoduje muž" a jak je zvyklá pomáhat bez otálení rce: ,, Ale pane pohádky jsou v druhém patře"...;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik