Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste asi hodně naivní.

Teprve teď vám nově zvolení předvedou, co je to ta správná provázanost ;-);-D

0 0
možnosti
Foto

S covidem je 31.10.2021 v českých nemocnicích téměř polovina očkovaných.

Očkovaných je 31.10.2021 v českých nemocnicích s covidem téměř polovina.

Vnímáte ten rozdíl?

0 0
možnosti
Foto

Jistěže vakcíny proti Covidu radikálně snižují úmrtnost, snižují šíření nákazy, chrání před opakovanou nákazou ( byť tak jako ostatní vakcíny ne na 100%) a samozřejmě že se očekává, že budou chránit i dlouhodobě.

Když už píšete že v nemocnicích je téměř půlka očkovaných tak je potřeba vidět i tu základnu

Je naočkovano 57% populace, v kategoriích, které především končívají v nemocnicích je očkováno kolem 80%. Mnoho z těch očkovaných v nemocnicích je vysokého věku a leží tam primárně z jiných důvodů ( oni prostě starší lidé v nemocnicích jsou častěji) a přesto těch očkovaných je v nemocnicích i v absolutních číslech o dost méně. Reálně tak očkování mají cca 5x nižší šanci, že skončí v nemocnici a 10x nižší, že skončí na JIP.

1 1
možnosti
Foto

Je naprosto jasné, že starší ročníky leží v nemocnici s něčím jiným a ten covid je jen tak navíc. Jednoduché řešení je přestat s touto šaškárnou. Sledovat nějaký vir, který zdravému člověku neuškodí a u nemocného s nějakou závažnou chorobou je to stejně jedno.

2 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik