Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Nejhorší je fakt, že si u nás nemohou lidé z polititických důvodů zvolit očkování vakcínou, u které se ani po použití u desítek milionů osob v desítkách států:

1) neprojevují závažné vedlejší účinky

2) nejsou hlášena úmrtí spojená s očkováním touto vakcínou

3) jejíž účinnost je srovnatelná nebo podstatně lepší než účinnost u nás používaných vakcín

4) jejíž ochrana je dlouhodobější a dosud nebyla potřeba třetích dávek i kdy se jí očkuje už přes rok

0 0
možnosti
PN

P53e56t11r 87N16e66d15v32ě40d

9. 11. 2021 15:08

A kolik lidí u nás nemělo žádné příznaky?

3 0
možnosti
VV

Dobra otazka.

Vite to nebo se opravdu ptate?

A ted prosim definujte ty priznaky. Je treba jako u mne par dni nechutenstvi priznakem, nebo neni?

3 0
možnosti
JZ

Já vždycky zírám, kolik se tady vyrojí epidemiologů. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Kdo je vetsi epidemiolog? Ten co tvrdi,jak jsou vakciny prospesne a chcechta se vedlejsim ucinkum a nebo ti,co maji protilatky a nechteji tyto vakciny prat hlava nehlava do vsech? I vy mate svuj nazor,nebo ne? Smejete se tem lekarum a vedcum,kteri vakcinu pro sebe nechteji? Citite se chytrejsi?

2 3
možnosti
LV

A přesto drtivá většina těch, kteří bojují proti vakcíně, se zároveň láduje brufenem, hormonální antikoncepcí a jinými svinstvy.

Rozumím tomu, že tlak, který vyvíjí vláda na lidi, aby se dali očkovat, je naprosto zcestný, kontraproduktivní a hodí se do společenského řádu, kterého jsme se před 32 lety zbavili.

Ale argumentovat vedlejšími účinky vakcíny, aniž byste je porovnali s vedlejšími účinky jiných běžně užívaných přípravků, vlastně těch nejužívanějších a nejvyhledávanějších, je úplně stejná stupidita jako samotný tlak na očkování. Ne-li ještě větší.

5 0
možnosti
PC

"....se zároveň láduje brufenem, hormonální antikoncepcí a jinými svinstvy...." (p. Vitha)

----------------------------------------------------------------

Je tam ovšem zásadní rozdíl, který vám nějak uniká. A sice, že výše jmenovaná svinstva, jak je označujete, se rozhodli tito lidé užívat DOBROVOLNĚ! Nikdo je k tomu nenutí a je to čistě na JEJICH zodpovědnosti, což by mělo platit v užívání jakýchkoli léků, aplikaci vakcín nebo podrobení se dalším lékařským zákrokům.

2 1
možnosti
LV

Vedlejší účinky hormonální antikoncepce (https://terezafeltoni.cz/nezadouci-ucinky-antikoncepce-o-kterych-vam-lekar-nejspis-nerekl/)

Zmatená hormonální signalizace vedoucí k chybějícím a nepravidelným měsíčkům, silné nebo příliš slabé menstruaci, neplodnosti, bolestem hlavy,

zažívací potíže, zvýšená propustnost střevní stěny a narušení mikrobiomu (stojí za aktivací autoimunitních onemocnění), IBD (ulcerózní kolitida, Crohnova choroba...),

přibírání na váze, únava, vyčerpání, dysfunkce nadledvin a štítné žlázy,

deprese, úzkosti, poruchy nálad, nechuť na pohlavní styk, snížené libido, suchost pochvy, chronické poševní infekce, bolest při styku,

zvýšené ztráty vitamínů a minerálů vedoucí k podvýživě (vitamín B12, kyselina listová, hořčík...),

zvýšené riziko krevních sraženin (mrtvice),

zvýšené riziko vzniku rakoviny prsu, děložního čípku a jater,

zvýšené riziko rozvoje cukrovky, zvýšené riziko infarktu myokardu,

spuštění autoimunitního onemocnění.

3 0
možnosti
LV

Nežádoucí účinky Brufen (příbalový leták):

Časté(mohou postihnout až 1 pacienta z 10): pocit na zvracení, zvracení, průjem, zácpa, plynatost, trávicí obtíže, bolesti břicha, krvácení z trávicího traktu (do černa zbarvená stolice nebo zvracení krve), závratě, únava, bolesti hlavy, vyrážka.

Méně časté(mohou postihnout až 1 pacienta ze 100): různé formy poruchy ledvin, např. zánět ledvin, nefrotický syndrom (soubor příznaků při onemocnění ledvin) a selhání ledvin, rýma, zánět žaludku, dvanáctníkový vřed, žaludeční vřed, vřed v ústech, proděravění sliznice trávicího traktu, zánět jater, žloutenka, porucha jaterních funkcí, průduškové astma, zúžení průdušek, dušnost, nespavost, pocit mravenčení, ospalost, úzkost, kopřivka, svědění, purpura (tečkovité krvácení do kůže), angioedém (otok vznikající na různých místech organismu např. podkoží obličeje, sliznice dýchacího a trávicího ústrojí a způsobující obtíže podle postiženého místa), zvýšená citlivost kůže na slunce, poruchy vidění, poruchy sluchu, poruchy rovnováhy, zvonění v uších.

Vzácné(mohou postihnout až 1 pacienta z 1 000): zánět mozkových blan, deprese, zmatenost, optická neuritida (zánět zrakového nervu), toxická optická neuropatie (postižení zrakového nervu), otoky, snížení počtu některých krevních elementů (např. červených či bílých krvinek, destiček), kde první známky jsou: horečka, oteklé hrdlo, povrchní vředy v ústech, příznaky podobné chřipce, těžké vyčerpání, nevysvětlitelné krvácení a tvorba modřin.

Zdroj: https://nonstop-lekarna.cz/brufen-400-1124/pribalovy-letak

4 0
možnosti
Foto

On nas nekdo nuti do brufenu vladnim narizenim s tim,ze si ho vzit musime a nevolit jinou lecbu?

2 2
možnosti
VB

Podle Novinky.cz se v USA nakazilo covid-19 asi 10 000 pacientů (až) v nemocnicích.

3 0
možnosti
VB

Brutální kampaň a nesmyslné zpřísňování nesmysl. pravidel - na to lze reagovat demonstracemi nebo pasivní rezistencí, např. nechodit na testy, když nemám příznaky nemoci a test nezbytně nepotřebuju (mohu si na protest odříct např. hospodu, jen ať se proti nesmyslům bouří také podnikatelé). Vojtěch by pak neměl z čeho sestavit strašící statistiku - uvědomme si, že většinou jde o bezpříznakové jedince, zčásti chybně označené za pozitivní. Neznamená to, že jsou skutečně nemocní. Strašné je, že se MZ ČR nezabývá situací v sociál. ústavech - proč se tam šíří nákaza, předpokládám, že lidé na JIP a v nemocnici jsou převážně celkově zdravotně oslabení, vyžadují správnou péči, zpravidla v ústavu (doma se o to postará rodina). Také tam podle oficiál. informací jsou ti po třetí dávce. Ne každý křehký senior vydrží vakcínu, o tom má informaci i SÚKL.

3 2
možnosti
VB

Na rozdíl od západ. zemí (Francie, SRN, Skandinávie, UK aj.) mají přehledy SÚKL nižší vypovídací hodnotu, není přehled o věku a celk. zdravot. stavu postiženého (např. aspoň u úmrtí či u veřejností více sledovaných vedl. účinků, např. myokarditida), v jedné "škatulce" jsou sice případy svědčící pro jako by jednu oblast těla, ale v řadě případů jde o méně přehledné rozstrkání ev. souvisejících příhod do různých škatulek. Takže např. nevíme, kolik u nás bylo po vakcinaci plicních embolií, určitých trombotic. příhod, infarktů, potratů atd.

1 1
možnosti
Foto

R^ a to je hlasen jen zlomek pripadu. Lekari mluvi casto o tom,ze se lidem po ockovani objevily nebo rozjely ruzne potize,ale souvislost se tezko prokazuje.

Tak 3x vyssi pocet depresi v populaci dle statistik a vlada to vyresi dalsimi horory,na ktere se budou divat i deti.... Vsak ten Honzak ma pravdu,ze psychopati jsou nejvice v politice.

3 0
možnosti
Foto

A mezi komentátory!

Ten vyšší počet depresí souvisí s tím, že lidé čtou podobné články, jako pár zdejších vyplašenců. ;-D

7 3
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik