Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

markétap.

21. 10. 2009 12:25
poděkování

Dobrý den,

děkuji za Váš článek. Ostatně já mám ráda veškeré Vaše články, pravidelně čtu Phoenix, těším se na něj každý měsíc. Zpříjemńuje mi cesty do práce a z práce... Když jsem dnes četla tento článek, říkala jsem si, že se musím podívat také na Vaše knihy. k nim jsem se zatím nedopracovala. Váš příběh s psaním je zajímavý.

Mě zase mé cesty přivedly k překladatelství. Už v prvním ročníku studia na vysoké mnou proletěla myšlenka: budu překládat knihy! Stalo se tak, sice jsem čekala na ten okamžik ještě 8 let, ale nebylo to marné čekaní, mezitím jsem se vypracovala na určitou úroveń, takže první překlad přišel jistě včas. Po prvním následovaly další, takžeje teď z toho nádherná práce. Knihy, které mi přicházejí do rukou a já je v české jazyce posílám dál ke čtenářům, mě (tak to vnitřně cítím) připravují na nějakou odpověď ohledně minulého života. Knihy se totiž neustále motají kolem 2. světové války a já si kladu otázku, jak to se mnou souvisí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik