Šabatová pro mě není ombudsmanka

  Spousta z Vás mě prosí, abych zveřejnila odpověď ombudsmanky na můj dopis. To bohužel udělat nemohu. Žádná odpověď totiž není.

 

Asi jsem naivní, že si myslím, že odepíše alespoň někdo z jejích asistentů. Měla jsem za to, že na dopis by měli odepsat zpravidla do třiceti dnů.

Stále čekám na odpověď na dopis http://bohumilapatakova.blog.idnes.cz/c/469667/otevreny-dopis-ombudsmance-sabatove.html který jsem odeslala dne 24.8.2015.

Do dnešního dne ani řádka. Ono to není IN odepisovat obyčejnému občanovi ČR, když tu máme větší rito – ilegály.

Důležitější je objíždět (pokud je vůbec objíždí) detenční zařízení a hájení práv ilegálů, jež nezákonně překročili naše hranice. Co je oproti tomu odpověď na dopis občanovi, dodržujícím zákony?

Paní Šabatová dehonestuje koncentrační tábory až na samé dno.Její nepřijatelné přirovnání detenčních zařízení ke koncetrákům zneuctilo památku na ty miliony lidí, kteří koncetrákem prošli, ale kteří tam i bohužel zůstali.

Doporučuji paní Šabatové jakoukoli literaturu na toto téma. A že je jí požehnaně! Snad z ní madam Šabatová pochopí význam slova koncentrák. Utrpení, týrání a smrt.

Pokud se paní Šabatové nechce číst, doporučuji návštěvu Vojenského muzea v Praze. Má to kousek. Není tam toho o holokaustu moc, nicméně i to málo stačí k tomu udělat si obrázek.

Zrovna včera jsem tam byla, a například ten kus lidské kůže jako suvenýr mnou dost otřásl.

Jak lze tedy srovnávat tyto hrůzy s detenčními zařízeními, kde jsou lidé, kteří ilegálně překročili naše hranice, nárokují si výhody, svobodu, žijí na úkor Evropanů. Tito ilegálové jen vyhrožují, chtějí šířit svůj zrůdný islám spolu se šárií, páchají teroristické útoky.

Jak tedy může srovnávat nesrovnatelné?? Paní Šabatové bych osobně doporučila, aby se zastyděla za toto přirovnání a šla si za roh nafackovat.

Na co je nám ombudsman, který místo hájení práv lidu povyšuje zájmy ilegálů nad slušné občany platící daně? Daně, ze kterých je sama placena?

Na co je nám úřad, který poškozuje naše práva, bere nám pocit bezpečí, nutí nám sem ilegály, jež budou žít na úkor nás? Ilegály,jež budou prosazovat svou zrůdnou ideologii na úkor naší ústavy a našim zákonům?

Svým tříměsíčním mlčením k mému dopisu dává jasně najevo, že ji občané nezajímají. Nezajímá ji většina, která respektuje zákony. Naopak dostáváme jasně najevo, že ilegál je víc, než většina. Neziskovky na podporu imigrantů mají větší pravomoce než řádný občan odmítající imigranty. Média lžou a překrucují stav věci. A dotoho paní Šabatová se svou ignorací a nezájmem o o ochranu těch, z jejichž daní je placena.

Necháme si toto líbit?

Tolik k odpovědi na můj dopis.

Pro mě je paní Šabatová jen paní Šabatová. Neuznávám její úřad dokud v něm bude ona, a dokud tento úřad bude upřednostňovat narušitele hranic, teroristy, a vydírače před vlastním národem.

Autor: Bohumila Patáková | čtvrtek 19.11.2015 9:37 | karma článku: 44,03 | přečteno: 3009x