Proč se hermeticky uzavírá Izrael, když jsou tam nejvíce proočkováni?

Izrael plánuje kompletně uzavřít leteckou dopravu mezi Izraelem a celým světem. Vycestovat bude možné jen výjimečně se speciálním povolením. Toto opatření si vyžádala další mutace koronaviru, jenž se v Izraeli nezadržitelně šíří.

Izrael má největší proočkování na světě.

Devíti miliónový Izrael měl počátkem ledna, dle dostupných zdrojů, 1 milión očkovaných lidí. Do konce ledna plánuje očkovat 2,25 miliónu z celkového počtu plánovaných 5,5 miliónů. Oprávněně tedy vyvstává otázka, proč čísla díky proočkování neklesají, ale naopak rostou?

Klíčová role Izraele pro svět:

Izraelský národ má přinést celému světu metodu správného spojení mezi lidmi. Ukázat všem, jak se lidé mohou spojit nad rozdíly, jenž mezi námi jsou a žít v jednotě a v lásce mezi sebou.

To je historický a duchovní kořen národa Izrael, prakticky ukázat světu spojení podle metody "Miluj bližního jako sebe sama". Bohužel  tuto roli a tento příklad zatím nenaplňuje, a proto je na tento národ vyvíjen tlak ze strany přírody.

Pokud se cokoli děje, vždy je jako první pod tlakem a trpí národ Izraele. Tak tomu bylo vždy v historii a bude nadále, dokud Izrael nenaplní toto poslání světu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohm Vladimir | středa 27.1.2021 8:00 | karma článku: 16,34 | přečteno: 788x