O nekonečné omezenosti českých medií 1.

Tak a máte mě tu zpět a pořádně dopaleného. Už se zde nedá diskutovat bez registrace. Nevim proč se v dnešní době všichni musej někam registrovat. Přijde den kdy budem nosit čipy. Ale zpět k věci. V tomto článku vám ( za pomoci jediného svobodného media youtube ) ukážu, jak je ohavná praxe českých medii, která mají odvahu nás vychovávat a kázat nám jak se máme chovat!!! Taková media nechci! Chci ta, která informují a svoje názory mají v rubrice názory!

Tak začneme největším hlupákem a také chudákem s nejmenším významem mezi televizemi. Tv Prima. Ukážu vám pořad Chuva v akci ve kterém tancují kolem "hovínka " (bylo vysíláno před 22h a jsou zde záběry na malou holčičku, která má problémy s vykonáváním velké potřeby. Tak je při tom natáčena ( to by mi i vám jistě pomohlo) a když se ji to povede všichni tancujou a říkají to je ale krásné hovínko ( ano i to vám ona mravokarná televize ukáže! Nemluvě o tom, že ta holčička má kvuli mamonu své matky a Tv Prima zničenej život. A srovnám si to se včerejšíma zprávama Primy kde sem se "dozvěděl" že když fouká orkán nemám chodit na Sněžku a že se pani bojí když fouká vítr a první zprávou je poučení, že si máme kupovat listky, protože je lepší platit 15 kč než 15000 exekutorům ( tyhle zloděje pořeším jindy ). Ale dost už! Za více prostoru Prima nestojí. A to ani v dobrém ani ve zlém.

Tak ted naše královna TV BLBA , prominte TV Nova. Chcete pořad kde se systematicky dehonestují lidé za pomoci svědků v utajení- takové ty telefonáty se zastřeným hlasem ( muže to byt kolegyně z redakce aby pořad nevypadal, že stojí uplně na vodě ) Máte ho mít. Na vlastní oči o Čunkovi , rád ho nemám, ale koukněte a udělejte si názor sami, dozvíte se že zlý Čunek masturbuje, a redaktorka inteligentně dodá: V pracovní době!!?" :-))). A ta samá telvize mi pak chce kázat, že ta dnešní mládež je stále agresivnější , ta která nám pouští videa, kde leží ruka zajetého vlakem a ještě nám to k večeři zakroužkuje a jedním dechem kritizuje dráhy, že vedli pasažery kolem té mrtvoly ?

Nebo snad chcete reportáž o těch divnejch jak poslouchaj metál ? Ta je jak vystřižená z dob komunismu.

No a pak televize zřízená podle veřejného práva, ano ta televize, co si myslí že veřejnoprávní znamená zaměstnanců a jejich rodinných klanů!

Chtěla nám ukázat jak vypadá slušná reality show ! Ano to sme se nasmáli. Esterka je tak citlivá a sladoučká tak se podivejte na tohle a zhodnotte jestli přece jen nebyl lepší výstup Petra Zvěřiny než když Ester zmanipuluje pořad tak aby lidé ve stoje tleskali matce co nechá zmlátit manžela své dcery a ji poté, co s ni dcera nechce před celým národem mluvit, prokleje a to včetně jejich dětí !!! Jen se koukněte a pak mi řekněte jestli radši než pokrytectví nebudeme vyznávat pravdu. Stará je přece chudák. Ne neni! Stáří totiž není etická hodnota! A když je někdo citovej vyděrač a zrůda tak na tom stáří ani divadlo nic nezmění. Taková pani je tisíckrát horší než chuligani, co se dou po oboustrané domluvě zmlatit někam za město. A televize, která toto přenáší je mnohem horší než ta co produkuje vyvolené a podobné ohavnosti, ty si totiž aspon na nic ( vicemene ) nehraly!

Tak se vy rozumní pěkně pobavte a pokrytci vy začněte přemýšlet jak mě umlčet!

Přeji pěkný den Skydream.

Perlička na závěr , takhle to bylo s naší televizí dříve a koukám že jsou tendence se vrátit v čase. Branme se!

Autor: Filip Bohata | čtvrtek 13.3.2008 18:32 | karma článku: 25,55 | přečteno: 1882x