Náboženský fanatik ve vedení policie - Komorous

Tento dlouholetý šéf protidrogové centrály a člen sekty Ordo Lumen Templi ( dle V. Havla připomíná Ku Klux Klan ) opět ukázal svou omezenost. Novinářům, kteří se ho ptali na činnost této sekty oznámil že jsou nástrojem Strany Zla ( sic. ) cituji:"Strana Zla s oblibou používá jako svůj nástroj vás, novináře, kteří jsou schopni poškodit či ublížit věci, která slouží Dobru, Hospodinu."

Takto by se měl vyjadřovat jeden z vrcholných policistů? Neměla by být policie bez takovýchto šílenců?

Měl by být členem policie člověk, který kam vítr, tam plášt?

Další památný výrok bílého rytíře či lumena z hradu:

" Mým celoživotním cílem je služba ve složkách STB"

Kvůli D. Landovi jsem si vždy myslel, že onen řád je ultravlastenecký, tak tedy jeden z výroků vlastence Komorouse:

"Zcela souhlasím se vstupem spojeneckých vojsk. Jsem přesvědčený internacionalista, plně oddaný věci marxismu leninismu"

Svou názorovou přelétavost vysvětluje mladickou nerozvážností. Je to směšný postoj, že tento pan Dobro není schopen uznat, že vždy chtěl být lovcem "zla" at už třídních nepřátel či bossů drogového podsvětí. Nebo je to jinak ?

Snad pan Komorous v roce 1989 seznal, že Hospodin na jazyku je lepší prostředek než Marx?

Nyní k náš služebník dobra a Hospodina bojuje proti drogové scéně. Už pro jeho minulost i současnost je dost dobrá důvod nahradit tohoto bezpáteřního tvora s jednostranným pohledem na svět někým kdo je schopen logického myšlení a realného boje s drogami v ČR neb sic nemám žádné statisitiky zdá se mi, že protidrogová politika v ČR není příliš úspěšná.

Další památný výrok nakonec od myslitele naší policie: "ZE- DA LI BUH NIKDY JIZ ZLU NEUSTOUPIM! mým patronem je Sv. Pavel! Právě pro podobnost cesty! Děkuji a Salom! JK"

Opravdu křestanská pokora pana Komorouse. Vykřičník vedle vykřičníku a přirovnání sebe sama ke sv. Pavlovi...

Odkaz na jeho proslov o straně zla jenž stojí za novináři idnesu :-))) ( poslední odstavec- důvod proč sem tento článek napsal- zděsil sem se, že naše policie na tak vysokých místech zaměstnává bud takto bezpáteřní tvory nebo naprosto tupé fanatiky )

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Bohata | pondělí 4.8.2008 19:13 | karma článku: 20,71 | přečteno: 1818x