"Kolaborant" Bém, aneb přítel Paroubka?

Tento politik si již dlouhá léta brousí zuby na předsednictví v ODS. Dělá proto vše! Nyní již před druhým kolem senátních voleb vyzval předsednictvo své strany k odevzdání funkcí do rukou grémia strany, jenž bude až po těchto volbách. Je vidět, že tento politik má pokřiveny žebříček hodnot. Vždy upřednostnuje sebe před prospěchem celku.

Podíváme se nyní na tohoto politika ze širší perspektivy...

Když se v Praze měla stavět národní knihovna podle návrhu architekta Kaplického, tak bylo ticho po pěšině, až poté co prezident Klaus začal křičet něco o tom že se někam přiváže řetězem aby stavbě zabránil ( neb díky tomu, že je prezidentem vystoupala jeho ješitnost do nevydaných rozměrů - myslí si že nyní rozumí všemu nejlépe...ekologii, kultuře, diplomacii, situaci v Gruzii atp" ) spustil Bém z magistrátu sérii administrativních obstrukcí jimiž této stavbě účinně zabránil.

Pokud se podíváme na některé názory prezidenta Klause, které často jdou nejen obecně proti proudu, ale často i proti vidění světa v ODS tak zjistíte, že jediný kdo se vždy a zásadně shoduje s těmito názory, či je minimálně neutrální, je primátor Bém. To něco ukazuje o pevnosti jeho názorů, vlastně nevíme kým je neb Bém produkuje lokajskou politiku příživnictví na moci a slávě někoho kdo je mnohem slavnější než on sám.

Tento primátor po volbách do poslanecké sněmovny byl společně s prezidentem :-) jeden z mála příznivců velké koalice. Tuto koalici totiž před těmito volbami velice úspěšně praktikoval v Praze. Umožnil také Jiřímu Paroubkovi dělat zde ekonomického náměstka, za panování tohoto skvělého ekonoma pod ochranou velké koalice se Praha historicky zadlužila...

Pak se Paroubek jakožto velký talent v produkci rekordních dluhů přesunul výše... ale to už je jiný příběh...

Skutečně chceme aby se předsedou ODS stal Bém, jenž si primátorského křesla váži tolik, že je schopen si udělat dovolenou aby lezl ( 3 měsíce? ) na Everest a ještě nás s tím obtěžoval přes noviny?

Skutečně chceme aby se předsedou ODS stal někdo kdo má nadstandartní vztah ( na poměry ODS ) s Paroubkem? Chceme novou velkou koalici?

Chceme člověka jenž se chce dostat do čela své strany na základě destrukce šancí své strany v senátních volbách? ( pokud jste voliči levice můžete si to přát, ale podvedeni budete posléze i vy! )

Věřím, že o velkou koalici nestojí ani oranžoví ani modří voliči...

Proto si myslím, že bude dobře pokud se závěry ohledně rezignace vedení ODS budou dělat až po 2. kole senátních voleb neb nevěřím, že by mr. Bém mohl v dlouhodobější perspektivě pomoct jak ODS tak celému státu. ( V Rakousku vyvolala obdoba velké koalice nárust popularity extrémistů - tudíž by u nás na velké koalici vydělala jen a jen KSČM, a případně nějací blízcí příbuzní KSČM z řad extrémní pravice...)


PS. Tyto volby nebyly referendem o vládě Mirka Topolánka, jak informují někteří novináři např z IDNES. K volbám nemohlo jít 100 tisíce voličů z Prahy...A nevěřím, že by tito voliči souhlasili s tím, že o osudu této země rozhodnou volby, kterých se nemohli účastnit!

PS.. Nechápu jak může voličům levice imponovat politik jenž se přátelí s lidmi jako je Kočka a Duričko. Sázejí se o to kolik má kdo milionů v kapse a pak jeden druhého kuli tomu zastřelí!

Kolik z vás voličů levice by takovéto furiantské typy považovalo za přátele?

Autor: Filip Bohata | sobota 18.10.2008 22:02 | karma článku: 24,28 | přečteno: 1599x