Výplach komunistického výplachu mozku

Drzé sebevědomí, se kterým se KSČM pouští do veřejných kritik opřených o nesmyslné obhajoby své vlastní nechutné minulosti, je zarážející. Jako třeba zprávička o výplachu mozku dětem v našem školství.

Komunistům se nelíbí, jakým způsobem jsou dětem ve školách prezentovány zločiny komunismu. Dětem by prý neměly být vyplachovány mozky a do škol by neměly být zváni bývalí političtí vězni k debatám. Jinak dochází ke zkreslování naší historie.

Ano, správně, tak je to dobře pro mravní výchovu našich dětí a mládeže, soudruzi. Místo politických vězňů osvoboďme Brožovou-Polednovou a uspořádejme s ní turné po českých a moravských základkách. Ona určitě komunismus s lidskou tváří bez výplachu mozku dětem představí.

Nebo pozvěme pana soudruha Štěpána, žijící legendu komunistické senility. Bodrý bělovlasý stařík určitě rád s nostalgií před dětmi zavzpomíná, jak se nám v totalitě žilo krásně. Že preventivní rána obuškem přes ksicht je vlastně pro občana skvělá, aby se probral ze zbytečných snů, přestal remcat o svobodě a zase začal budovat komunismus, světlé zítřky a ostnaté ploty okolo naší republiky směrem na západ. A když se mu to nebude líbit, v uranových dolech je uranu dost.

Kde berou komunisté tu drzost poučovat někoho o výplachu mozku? To je jako kdyby vrah kázal, že vraždit se nemá. Jako kdyby zloděj kázal, že krást se nemá. Jak může strana, symbolizující největší mozkový výplach v historii lidstva, kritizovat údajný výplach mozku, když se konečně veřejně mluví o tom, o čem dekády mluvit zakazovali? Jak může strana, která se podílela na největším zkreslování historie, kritizovat zkreslování historie -  poodkrýváním hrůz politických procesů, potírání lidských svobod a základních lidských práv? 

Komunisté se nikdy upřímně neomluvili za své zločiny. Za vraždy a zničené životy. Za mučení a jiná zvěrstva, kterých se dopouštěli. Vždy pouze své zločiny v rádoby omluvách obalili do nic neříkajících slov o nějakých chybách minulosti. A dnes sedí v krajský vládních koalicích. Povolují si opasky, jak jim břichy znovu rostou rozpínavostí, a jejich drzost a hlučnost roste exponencionální křivkou. Děti před dvaceti lety ještě nevěděli, kdo to byl Palach. A ty dnešní děti už to zase neví. Takové školství se určitě rudým strukturám líbí. Pro tyto mezery ve vzdělání naše školství komunisté rozhodně kritizovat nebudou.

Kecy dnešních komunistů o výplachu mozků jsou jen důkazem toho, že se stále bojí pravdy, jako čert kříže. A taky dokazují to, že se od té staré KSČ odlišují pouze přidaným M. Na myšlení dnešní komunistické strany a její nakládání s pravdou se nezměnilo vůbec nic. Pouze se skrývají za závoj falešné demokracie a totalita v nich dřímá nadále.

blogger #1195 © jan boettinger


Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Boettinger | úterý 27.1.2009 7:30 | karma článku: 44,39 | přečteno: 5906x