Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milanalois

8. 12. 2008 10:12
Čirý nacismus.

Vaše zde prezentované názory jsou tak dokonale nacionálně socialistické, že působí dojmem  školní úlohy na téma "odkaz třetí a čtvrté kapitoly druhého dílu Hitlerovy knihy Můj boj dnešku".

Nacionální socialistické se ale stejně jako všichni ostatní socialisté hrubě mýlí. Z osobního mindráku vzešlé nekritické adorování referenční skupiny brání poznat realitu a přijmout ji.

V tomto konkrétním případě je jednoznačné, že když české ženy v již několikáté generaci záměrně zmenšily počet svých dětí, musí být tato země, tak vhodná a příjemná pro život, doplněna k zaplnění někým jinými než Čechy. Z toho, co se na světě nabízí, je mongoloidní plémě nejvhodnější pro svou vysokou pracovitost a inteligenci.

Váš nacistický povyk na tom nic nezmění - nanejvýš můžete napomoci tomu, aby se zde u nás místo skromných a civilizovaných asiatů usídlili islámem formované africké a arabské kmenové skupiny...

0 0
možnosti

Dimitar Toškov

8. 12. 2008 10:23
Re: Čirý nacismus.

Co ta hrubka v poslední větě? Chápu, že jsi zvyklý psát zprava doleva a vaše řeč samohláskami zrovna neoplývá, ale za tohle tě paní DOCENTKA nepochválí.;-D

0 0
možnosti

D2uragan

8. 12. 2008 20:29
Re: Čirý nacismus.

milanelojzo, zkus prvně myslet než něco vypotíš!

0 0
možnosti

Kalenka

10. 12. 2008 10:02
Re: Čirý nacismus.

Ano, máme míň dětí abychom mohli platit vysoké daně. A ty daně jdou na podporu barevných.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.