Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

9. 12. 2008 0:02
Vietnamci na dávkách?

To jsem ještě neslyšel. Od toho jsou tu jiné (zatím) menšiny.

0 0
možnosti
K

Kalenka

10. 12. 2008 10:00
Re: Vietnamci na dávkách?

A proč bys to nemohl uslyšet ? jak je to dlouho co slyšíme v souvislosti se šikmáky o drogách ? Už jsme si zvykli na : Vietnamec = dealer , nebo ještě ne ?

0 0
možnosti
M

milanalois

8. 12. 2008 10:12
Čirý nacismus.

Vaše zde prezentované názory jsou tak dokonale nacionálně socialistické, že působí dojmem  školní úlohy na téma "odkaz třetí a čtvrté kapitoly druhého dílu Hitlerovy knihy Můj boj dnešku".

Nacionální socialistické se ale stejně jako všichni ostatní socialisté hrubě mýlí. Z osobního mindráku vzešlé nekritické adorování referenční skupiny brání poznat realitu a přijmout ji.

V tomto konkrétním případě je jednoznačné, že když české ženy v již několikáté generaci záměrně zmenšily počet svých dětí, musí být tato země, tak vhodná a příjemná pro život, doplněna k zaplnění někým jinými než Čechy. Z toho, co se na světě nabízí, je mongoloidní plémě nejvhodnější pro svou vysokou pracovitost a inteligenci.

Váš nacistický povyk na tom nic nezmění - nanejvýš můžete napomoci tomu, aby se zde u nás místo skromných a civilizovaných asiatů usídlili islámem formované africké a arabské kmenové skupiny...

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

8. 12. 2008 10:23
Re: Čirý nacismus.

Co ta hrubka v poslední větě? Chápu, že jsi zvyklý psát zprava doleva a vaše řeč samohláskami zrovna neoplývá, ale za tohle tě paní DOCENTKA nepochválí.;-D

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

8. 12. 2008 9:44
deportace neni nic totalitniho

kdyz jeji alternativou protoze se ti lide budou zivit kriminalitou nic jineho jim nezbyva. U nich doma budou mit podporu mezi pribuznymi a mnohem snaze najdou jinou praci, u nas jsou uplne ztraceni.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

8. 12. 2008 9:49
Re: deportace neni nic totalitniho

Nejak se mi prohodily casti vety ale snad je smysl jasny.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

8. 12. 2008 9:02
je to problém, který se musí řešit...

Ještě nedávno vláda přišla s plánem zelených karet, který měl usnadnit zaměstnávání cizinců. Kritizoval to například tady na blogu pan Paroubek a mnozí mu v diskuzi nadávali, že je xenofobní populista.

Situace na trhu není zatím jednoznačná. Nedávné zastavení vydávání víz pro Větnamce kritizoval v místních novinách jeden výrobce, že prý jinde nemůže nalézt dostatek pracovitých svářečů. Takže si myslím, že je možný určitý přesun těch propuštěných.

Osobně bych v době začínající krize asi byl pro určité omezení vstupu na pracovní trh ze zemí mimo EU, podobně jak například omezují vstup na své území USA ( tj. hlavně ze zemí, kde velká část občanů cestuje za účelem získání zaměstnání).

0 0
možnosti