Plenér Loket ... začínáme za tři dny!

Milí přátelé a účastníci srpnového fotografického setkání v Lokti, v sobotu 16.8. začínáme, proto uvádíme poslední upřesňující informace ohledně našeho plenéru.

Oproti původnímu programu se fotoplénéru bohužel nezúčastní jako lektor Marián Béreš (právě byl na operaci plotýnky, která dobře dopadla a zotavuje se). Místo něj nás bude dle programu plenérem doprovázet Jirka Hubatka, který má dlouholeté profesionální zkušenosti a vyučuje techniku fotografie na Střední průmyslové škole keramické a sklářské v K. Varech.

V sobotu v podvečer se tedy všichni sejdeme v Lokti na společné večeři (18.00 restaurant Atmosféra), po které se přesuneme do galerie Café (cca 20.00 - 21.30)
Nebudeme ale ponocovat, protože v neděli 17.8. vychází slunce v 5.52. Chceme-li jej tedy zachytit, musíme si přivstat a počkat na něj na Andělské hoře od půl šesté. (Cesta z Lokte nám zabere 20 minut).
V pondělí si prohlédneme hrad Loket a navštívíme málo známou Kostelní Břízu s vynikající restaurací U bílého koníka a podíváme se na vyhlídku u Rudolce.
V úterý nás čekají opět s Jirkou Hubatkou karlovarské lesní altány.
Ve středu nás správci hradu a zámku Bečov provedou veřejnosti dosud nepřístupnými částmi starého hradu a ukážou místo kde byl skutečně nalezen relikviář Sv. Maura.
Ve čtvrtek se sami vypravíme na hrad Ostroh a okolí a navštívíme přírodní rezervaci SOOS u Fr. Lázní.
V pátek se rozloučíme a popřejem si, jak jinak, dobré sklo. :-)

KDO MÁ JEŠTĚ ZÁJEM SE ZŮČASTNIT, PIŠTE NEBO VOLEJTEPěkné, levné a dosud volné ubytování naleznete zde.
Na vaši účast se těší Štěpánka Bergerová a spol.

Autor: Hanka Deutschmannova | středa 13.8.2014 8:16 | karma článku: 8,39 | přečteno: 1419x