Zcela zbytečná smrt..

Tento příběh je reálný, stal se  jen před pár dny.. Dělím se s Vámi o něj jen proto, protože jsem stále velice překvapená tím, co jsou někteří lidé schopni udělat, aby se obohatili na úkor jiného člověka. V tomto případě důvěřivé důchodkyně....

 

Vzhledem k soukromí pozůstalých si ponechám místo události pro sebe..Představte si prostě jeden domov důchodců, kde tráví své dny osmdesátiletá paní..

Jednoho dne ji navštíví neznámá žena a vydává se za sestru z nemocnice. Přichází s příběhem, že dcera měla vážnou nehodu, a je proto potřeba zajet do zmíněné nemocnice a podepsat souhlas k operaci. Neznámá žena zná o staré paní skoro vše. Zná i dokonce jméno její dcery, a tak pro stařenku není těžké vymyšlenému příběhu uvěřit. Dceru má, jméno souhlasí a asi by jí ani ve snu nenapadlo, že kvůli hloupému okradení bude někdo ochoten zajít až tak daleko..

Bohužel zašel.. Stará paní se rychle sbalí, pobere své nutné věci a hotovost a vydává se s neznámou ženou k automobilu, aby jela na pomoc své dceři..

V ten moment údajná zdravotní sestra navrhne, že stařenka se sbalila tak narychlo, že neměla čas si ani odskočit. Babička si tedy odskočí a ponechá své věci ve voze, který střeží údajná zdravotní sestřička..

Konec si jistě domyslíte..Než se stará paní stačí vrátit z toalety, tak nám ta" dobrá duše „zmizí i s jejími věcmi.

Z následného šoku stařenku raní mrtvice a umírá..

Nevím na kolik si zlodějka přišla. Víc jak pár tisíc to určitě nebylo..Tak ať si falešná sestřička svůj lup užije, jestli jí to za to stálo.

Na konci je přece jen smrt člověka a to pro pár mizerných korun.

www.blankafay.com

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blanka Fay | úterý 11.11.2008 16:38 | karma článku: 21,85 | přečteno: 2456x