Zakládám Stranu na*raných voličů, kdo se přidá?

Za pár hodin půjdeme k volbám a já už se na ty volební tanečky politiků nemohu dívat. Jsem na tom jako většina lidí. Chci splnit svoji občanskou povinnost a jít k volbám, ale nemám koho volit. Předvolebním medovým hlasům politiků nevěřím, pár pidi stran, které se do parlamentu nedostanou, mě nezaujalo.

Štve mě to a chci to dát najevo. Napadlo mě, že by u voleb měla být ještě jedna alternativa.

Jste zhnuseni, nevěříte předvolebním politickým slibům? Myslíte si, že je u nás hodně korupce? Myslíte si, že politici pořád nechápou, že svojí prací mají sloužit veřejnosti? Myslíte si, že politici před volbami lžou a nabízí něco, co nejde splnit?

Pokud Ano, tak hlasujte pro občanskou iniciativu Strana Na*raných voličů.

Pokud tato strana ve volbách zvítězí a volby tak skončí patem, budou na podzim nové volby. A na základě vašeho hlasování, že politici podle vás v předvolebních promluvách lžou a slibují nesmysly, tak budou muset strany zaplatit ze svého kolem 10.000 000 Kč. A to právě ty strany, které by se mohli na základě vašeho hlasování dostat do parlamentu, ale nedostaly, protože jste nejvíce hlasů dali Straně na*raných.

Vítězem voleb totiž bude Občanská iniciativa Strana Na*raných voličů.

Strana nemá žádné osoby, které kandidují, je pouze právně zaregistrována a má konto, na které lživí politici(strany), pošlou své peníze. Zn. Lžeme vám, tak za to platíme!!!

Občanská Iniciativa Strana Na*raných voličů SI ŽÁDNĚ PENÍZE NENECHÁ a všechny prostředky poskytne nadacím, které se zabývají financováním léčení těžce nemocných dětí, leukémie apod.

Na podzim budou nové volby, a pokud zvítězí jakákoli strana místo občanské iniciativy Strana na*raných voličů, tak budeme mít novou vládu.

Vím, je to trochu crazy nápad, ale představte si to v praxi. Politici by nám museli zaplatit, že lžou a další volby by si museli zaplatit sami a žádné státní dotace by už nedostali.

Oni by si páni politici to lhaní pěkně rozmysleli a nás voliče přestali považovat za blbce, které je nutno uchlácholit a oblbnout v předvolebním období.

Neříkali by nám svým chováním a svým lhaním pořád jediné. My chceme moc, ale jak s ní naložíme, to už je na nás. Vy se nám občané do toho nepleťte.

 

P.S. Pokud byste si ve volbách nejraději vybrali Stranu na*raných voličů, tak klikněte prosím na karmu.

 

Je to pouze nápad, v reálu se nic takového nechystám založit, ale změnu by to chtělo..:)

Autor: Blanka Fay | čtvrtek 27.5.2010 17:21 | karma článku: 24,09 | přečteno: 1381x