Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bez bulváru by o ní nikdo nevěděl.

2 0
možnosti
Foto

A po smrti už se nemůže bránit.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
IH

Iveta byla sice nesmírně talentovaná, ale v dalších ohledech to dost drhlo. Nebyla úplně bystrá a její komplikovaná povaha a tvrdohlavost jí zrovna moc nepomáhaly. Pokud má být někomu pomoženo, musí především on sám o takovou pomoc stát a to nebyl zrovna její případ. Byla svéhlavá a žila v bludu, že je v pohodě a vše má pod kontrolou. Dobře to dokresluje bezpočet pokusů o comeback, kde občas někde zazpívala 1 písničku (vesměs na playback...). I nejzatrvzelejší lajk pak viděl, že už to není (a nikdy nebude) ono, ale Iveta dál viděla svoji realitu. Je to smutný příběh, měla jsem ji ráda...

0 0
možnosti
JJ

paní Blanko, vy jste se ale velmi nepěkně vykrmila. opravdu může někdo, kdo nezvládá tak základní věc, jakou je nutriční sebekontrola, jakkoli hodnotit ostatní?

0 2
možnosti
Foto

Ne, hodnotit ostatní může jen buran bez fotky.

3 0
možnosti
PC

Vnímám to úplně stejně.

Někdo (víme kdo) měl potřebu se na jejím tragickém osudu přiživit a zviditelnit se. Šel doslova přes mrtvoly, a ještě se tím chlubil. Lidé tento hnus akceptovali už jen tím, že zvrácený bulvár doslova hltali, a tak vlastně tu zvrhlost v podobě honu na čarodějnice podporovali.

Iveta byla velmi křehká a citlivá, ale také hodně naivní. Toužila po úspěchu i lásce, ale neuvědomovala si, kde jsou nejen její hranice, ale i hranice těch, kteří ji celá léta zneužívali.

Ivetin příběh byl tragédií velmi nadaného, krásného, křehkého a citlivého člověka, který nakonec zůstal na všechno úplně sám...

0 0
možnosti
VF

Děkuji Vám autorko článku. Cítím to po dnes jako dříve. Měl jsem tu čest Ji znát. A ještě jsem ten šílený konec nepřekousnul. Byli jsme ve stejném věku, já tedy ještě existuji. Znal jsem i Petra S., taky na ní měl svůj podíl, tenkrát šel za kariérou a nedíval se po kom šlape. Nu, Bůh jim všem snad odpustí a k dobru pripočte, co vše pro nás posluchače udělali. V úctě Víťa.

0 0
možnosti
Foto

R82a39d37e82k 89H39a20m87p75l

10. 4. 2024 18:51

Otázka je, zda by si nechala pomoci. Byli kolem ní a jí velmi blízko lidé, kteří ji zmanipulovali tak, jak sami potřebovali a tím ji potápěli stále hlouběji. Ale pokud chcete někomu pomoci, musí chtít také sám. To je na tom to nejhorší.

0 0
možnosti

Myslím si, že ten desetiletý odstup od její smrti je dostatečný k tomu, aby se o ní natočil nějaký snímek, či seriál. Jinak máte pravdu v tom, že když to nejvíce potřebovala, nikdo ji nepomohl. Otázka je, jestli se jí vůbec pomoci dalo. Role bulváru, speciálně "dělníka bulváru" Novotného byla v té době více než hnusná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2712x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..