Paní Jirásková,velice děkujeme a omlouváme se za ten mediální odpad

Vím, že se rozčiluji zbytečně, protože média jsou mým oborem a vím, co dokážou. Na druhou stranu mě vždycky udiví, kolik neúcty lze prokázat zesnulému různými hororovými zprávami, fiktivními výplody apod. Hodně věcí, které byly řečeny mezi pár lidmi, měly i mezi pár lidmi zůstat.

Lucie Bílá to schytala ze všech stran. Prý se zviditelňuje na smrti paní Jiráskové apod. I v této mediální taškařici je v tom tak napůl nevině. Je pravda, že hodně lidí by uvítalo, aby své soukromé chvíle s paní Jiřinkou uschovala ve svém archivu a neprezentovala je na svém Facebooku apod.

Bohužel internetová média fungují silou blesku a ze soukromé fotky sdílené na facebooku lze během pár minut udělat mediální hit. (viz. Blesk apod. )

Mediální hit, který prodává a s úctou k takovému fenoménu a legendě jako byla paní Jiřina Jirásková, nemá nic společného a jen poukazuje na plytkost některých deníků.

Paní Jirásková byla velká dáma a určitě by vzala tuto spoušť s nadhledem, ale je velice smutné, když někteří umělci ani po jejím skonu neumějí být slušní a neodpustí si poslední slovní kopnutí do člověka, který s námi již není.

Vážená  paní Jiřino Jirásková, byla jste velká dáma, herečka i člověk.

Prosím, odpočívejte v pokoji a opusťte nám, že někdy dokážeme prokazovat tak málo úcty k lidem, kteří si to plně zaslouží.

Svým herectvím a lidskostí jste se dotkla spousty srdcí a my vám za vaše herecké poslání nesmírně děkujeme.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Blanka Fay | pátek 11.1.2013 16:41 | karma článku: 22,59 | přečteno: 1576x